Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

makadamia 08:18, 30 maj 2018

Asiu, dokupiłabym coś z tych drzew, które już masz.
Czyli albo więcej tego grujecznika (tylko czy mu nie za sucho przy tych świerkach będzie?) albo klony z frontu.

Kwaśna bardzo ładnie się prezentuje a cypelek powala wielkością. Widzę, że już tam coś nasadziłaś - co?
Margerytka40 08:42, 30 maj 2018

makadamia napisał(a)
Asiu, dokupiłabym coś z tych drzew, które już masz.
Czyli albo więcej tego grujecznika (tylko czy mu nie za sucho przy tych świerkach będzie?) albo klony z frontu.

Kwaśna bardzo ładnie się prezentuje a cypelek powala wielkością. Widzę, że już tam coś nasadziłaś - co?

Asiu klony na froncie są bordowe ,nie chcę już bordowego koloru więcej bo wiesz co się zrobi?
Na cypelku? Nic ważnego a raczej nic stałego,posadziłam tam na razie lawendy wysadzone z ronda,frosted curls i rośnie tam jeszcze szałwia przeznaczona na front ,taki tam póki co przechowalnik bo w tym właściwym już miejsca brak
Monia81 08:50, 30 maj 2018

Idziesz z tą robotą do przodu, oj masz tego tam... a pogoda teraz nie nastraja do pracy w ogrodzie, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie upały i zrobić coś to masakra, wczoraj popadało to plewienie jakoś szło... buźka
AgataP 08:58, 30 maj 2018

Aśka, rwiesz do przodu jak by Cię stado wilków goniło
Wyznaczyłaś sobie plan ? Ja miałam 5-letni i w tym roku powinnam zakończyć grubsze prace, ale jakoś tak mi się zwolniło trochę...
Masz tego powera dużo w sobie
Margerytka40 09:09, 30 maj 2018

Monia81 napisał(a)
Idziesz z tą robotą do przodu, oj masz tego tam... a pogoda teraz nie nastraja do pracy w ogrodzie, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie upały i zrobić coś to masakra, wczoraj popadało to plewienie jakoś szło... buźka

U nas też upał ale wpadłam w taki wir roboty,że w nosie mam upał. Trochę porobię ,trochę odziapnę i dalej robię co by mięśnie nie zastygły
makadamia 09:09, 30 maj 2018

Margerytka40 napisał(a)

Asiu klony na froncie są bordowe ,nie chcę już bordowego koloru więcej bo wiesz co się zrobi?
Na cypelku? Nic ważnego a raczej nic stałego,posadziłam tam na razie lawendy wysadzone z ronda,frosted curls i rośnie tam jeszcze szałwia przeznaczona na front ,taki tam póki co przechowalnik bo w tym właściwym już miejsca brak

Aaa, jak bordowe to faktycznie nie
No to klops, bo z liściastych masz jeszcze tylko brzozy.

To daj tam parę grujeczników (i pal licho wcześniejsze opadanie liści)
a na ten róg posadź Olę
Margerytka40 09:12, 30 maj 2018

AgataP napisał(a)
Aśka, rwiesz do przodu jak by Cię stado wilków goniło
Wyznaczyłaś sobie plan ? Ja miałam 5-letni i w tym roku powinnam zakończyć grubsze prace, ale jakoś tak mi się zwolniło trochę...
Masz tego powera dużo w sobie

Plan,ha,ha kiedyś plan miałam ale teraz to już spontan totalny. Korzystam póki mnie nosi ,wiem że wyhamuję za jakiś czas bo najprawdopodobniej baterie mi siądą
Margerytka40 09:17, 30 maj 2018

makadamia napisał(a)

Aaa, jak bordowe to faktycznie nie
No to klops, bo z liściastych masz jeszcze tylko brzozy.

To daj tam parę grujeczników (i pal licho wcześniejsze opadanie liści)
a na ten róg posadź Olę

Parę grujeczników? Kurcze myślałam o tym jednym co mam bo wiesz mi chodzi tylko o sam narożnik ze świerkami.
mrokasia 09:19, 30 maj 2018

O raju, jak zobaczyłam tę przekopaną rabatę z korzeniami osik to aż przysiadłam. chyba już nie będę narzekać, że mam mały ogród...
Podziwiam Twój zapał.
Margerytka40 09:27, 30 maj 2018

mrokasia napisał(a)
O raju, jak zobaczyłam tę przekopaną rabatę z korzeniami osik to aż przysiadłam. chyba już nie będę narzekać, że mam mały ogród...
Podziwiam Twój zapał.

Wyciągam właśnie te korzenie,M po południu jeszcze raz mi to przejedzie to pewnie jeszcze powyciąga. Muszę z przerwami robić bo ciężko bardzo i zadyszkę łapię