Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

eVka 15:26, 13 lip 2018

Margerytka40 napisał(a)
Mają jeszcze,wejdz bezpośrednio z g. a nie z linka który wstawiłam, Mi dodało normalnie.

Oki juz sprawdzam
Mariposa 15:31, 13 lip 2018

Margerytka40 napisał(a)

Asiu, ta kosmatka niesamowicie przyciąga wzrok, wczoraj wręcz nie mogłam od niej oderwać wzroku! Prześliczna
Margerytka40 15:46, 13 lip 2018

Mariposa napisał(a)

Asiu, ta kosmatka niesamowicie przyciąga wzrok, wczoraj wręcz nie mogłam od niej oderwać wzroku! Prześliczna

Właśnie szukam dla niej nowego ,lepszego stanowiska bo tam ma za dużo słońca i za sucho,muszę ją dwa razy dziennie podlewać. Kombinuję żeby widzieć ją też dobrze z miejsc gdzie zwykle przebywamy
Margerytka40 15:55, 13 lip 2018

yolka napisał(a)
Rewolucji ogrodowych ciąg dalszy, super , masz radość i szczęście z ogródkowania i efekt

Jolu radocha jest bo w końcu coś tam widać i z grubsza jest tak jak chciałam ,to daje motywację żeby działać dalej ,dziękuję za dobre słowo
Mirka 18:41, 13 lip 2018

Margerytka40 napisał(a)

Tak zrobię z tą rozplenicą,widzę że chyba dobrze zniosła dzielenie bo z dnia na dzień lepiej wygląda. Do zimy jeszcze daleko więc mam nadzieję ,że zdąży się ukorzenić porządnie.
Kocimiętka to Walker's Low,
Oo to fajna jest. Mam ją drugi sezon, w zeszłym roku dzieliłam i kiepska była. Za to w tym roku mega wielka i cudnie kwitła.
Gruszka_na_w... 20:23, 13 lip 2018

Piękne okazy choin. U Finki żywopłot z choin ma około metra szerokości.
Choina na szczęście ma miękkie gałązki, więc problemu z cięciem z tyłu nie powinnaś mieć.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Margerytka40 20:40, 13 lip 2018

Mirka napisał(a)
Oo to fajna jest. Mam ją drugi sezon, w zeszłym roku dzieliłam i kiepska była. Za to w tym roku mega wielka i cudnie kwitła.

To tak jak i u mnie. W zeszłym roku wiosną chyba dwie sadzonki kupiłam i podzieliłam dwa albo trzy razy,w tym roku jeszcze ją rozdawałam bo tyle się jej namnożyło
Margerytka40 20:47, 13 lip 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Piękne okazy choin. U Finki żywopłot z choin ma około metra szerokości.
Choina na szczęście ma miękkie gałązki, więc problemu z cięciem z tyłu nie powinnaś mieć.

Mogę ją dalej posadzić od tej siatki ale nie wiem czy jest sens,gorzej że mam wątpliwości też co do rozstawu. Poczytałam trochę na choinowym wątku i nie wiem,może dać jej więcej luzu i co 1,20 posadzić? Nie muszę tam mieć super zwartej ściany i wolałabym żeby trochę była widoczna ich sylwetka.
Bogdzia 12:46, 14 lip 2018

Kiedy dzielisz kocimiętkę?
Margerytka40 19:18, 14 lip 2018

Bogdzia napisał(a)
Kiedy dzielisz kocimiętkę?

Bożenko odpowiedziałam u Ciebie.