Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 18:19, 07 mar 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Piękne róże nabyłaś

Dziękuję Sylwia, muszę lecieć zobaczyć co tam u Ciebie, nigdy nie jestem w stanie być na bieżąco
Nowa12 18:28, 07 mar 2019

Ja też lubię taki kolor róż. Co prawda ja mam takie dość żarówiaste pomarańcze ale oprócz ostróżek fioletowych będę dosadzać jeszcze lawendę. Fiolet+pomarańcz to fajne zestawienie.
ryska 18:30, 07 mar 2019

Cudna inspiracja. To są dopiero zakupy! 20 róż za jednym zamachem marzenie. Niby nie mam gdzie wcisnąć ale 5 okrywowych też zakupiłam. Tyle, że teraz to już na 99% koniec z różanymi zakupami.
Ale będziesz miała pięknie.
Margerytka40 18:33, 07 mar 2019

Nowa12 napisał(a)
Ja też lubię taki kolor róż. Co prawda ja mam takie dość żarówiaste pomarańcze ale oprócz ostróżek fioletowych będę dosadzać jeszcze lawendę. Fiolet+pomarańcz to fajne zestawienie.

Fajnie wygląda jeszcze z takim kolorem kocimiętka, kłosowce, szałwia, krwawniki. U mnie jeszcze trawy będą, molinia moorhexe i penstemony, jeżówki.
Zakrecona 18:37, 07 mar 2019

Asia piękne róże i super inspirka A i roboty ziemne idą szybko. Jednak u innych, to zawsze się szybciej wydaje
Margerytka40 18:46, 07 mar 2019

ryska napisał(a)
Cudna inspiracja. To są dopiero zakupy! 20 róż za jednym zamachem marzenie. Niby nie mam gdzie wcisnąć ale 5 okrywowych też zakupiłam. Tyle, że teraz to już na 99% koniec z różanymi zakupami.
Ale będziesz miała pięknie.

Lista zakupowo różana od zeszłej wiosny czekała. Dla mnie te róże to skok na głęboką wodę. Nigdy nie myślałam o tak dużej rabacie różanej, i trafiłam na O. i wszystko się zmieniło. Ciekawe jak mi się uda odwzorować tę inspirację. Kieruję się bardziej kolorem bo rośliny ciut inne
Dobrze napisałaś 99%,jak ja to lubię
Margerytka40 18:48, 07 mar 2019

Zakrecona napisał(a)
Asia piękne róże i super inspirka A i roboty ziemne idą szybko. Jednak u innych, to zawsze się szybciej wydaje

U innych to i dzieci szybciej rosną, M właśnie walczy z płytami, będę mogła jutro skończyć.
ryska 18:52, 07 mar 2019

Margerytka40 napisał(a)

Lista zakupowo różana od zeszłej wiosny czekała. Dla mnie te róże to skok na głęboką wodę. Nigdy nie myślałam o tak dużej rabacie różanej, i trafiłam na O. i wszystko się zmieniło. Ciekawe jak mi się uda odwzorować tę inspirację. Kieruję się bardziej kolorem bo rośliny ciut inne
Dobrze napisałaś 99%,jak ja to lubię

Życie mnie nauczyło Kiedyś powiedziałam do mojego M. "przewieś telewizor w salonie, już ostatni raz na 100%"... i potem musiałam innego chętnego szukać na przemeblowania

Tonacja kolorystyczna super. Ja taką planuję w donice: heliotrop i łososiowe pelargonie plus stipa.
Margerytka40 19:03, 07 mar 2019

ryska napisał(a)

Życie mnie nauczyło Kiedyś powiedziałam do mojego M. "przewieś telewizor w salonie, już ostatni raz na 100%"... i potem musiałam innego chętnego szukać na przemeblowania

Tonacja kolorystyczna super. Ja taką planuję w donice: heliotrop i łososiowe pelargonie plus stipa.

Jest nawet takie powiedzenie" nigdy nie mów nigdy"
Fajnie wymyśliłaś donice. Heliotrop będzie i u mnie ale nie mam pomysłu co do niego. W zeszłym roku miałam komarzycę.
Anda 19:21, 07 mar 2019

Margerytka40 napisał(a)

Jeśli róże to tylko takiego koloru, no może jeszcze głęboki burgund ew. magenta, biel. To moja inspiracja

Pięknie wygląda z Achilleą Terracota I do tego kocimiętka Z burgundem też będzie pięknie, np. Allium sphaerocephalon.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies