Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 14:57, 07 mar 2019

mrokasia 15:06, 07 mar 2019

Margerytka40 napisał(a)
No to są

Inwazja Obcych!!!
Pszczelarnia 15:18, 07 mar 2019

Możesz już, możesz poczekać, żeby się rozruszały (soki cukrowe pod wpływem słońca zaczną płynąć szybko) ale przed puszczeniem nowych przyrostów. Mrozik lekki po cięciu nic im nie zrobi. To twardzielki.

Różano się zrobiło. Różana przyszłość w tym ogródku piękna.
eVka 15:30, 07 mar 2019

O wysyłaja juz róże! Ciekawe kiedy moje przyjdą. Pewnie pisałaś ale ostatnio mało czytam, jakie zamówiłaś?
Margerytka40 15:58, 07 mar 2019

mrokasia napisał(a)

Inwazja Obcych!!!

O tak! Bo róże to dla mnie obcy jak dotąd temat. Kiedyś trzeba spróbować. Coś czuję, że Anda się nie będzie mogła mnie i moich pytań pozbyć
Margerytka40 16:01, 07 mar 2019

Pszczelarnia napisał(a)
Możesz już, możesz poczekać, żeby się rozruszały (soki cukrowe pod wpływem słońca zaczną płynąć szybko) ale przed puszczeniem nowych przyrostów. Mrozik lekki po cięciu nic im nie zrobi. To twardzielki.

Różano się zrobiło. Różana przyszłość w tym ogródku piękna.

Dzięki Ewo, jak znajdę chwilę to się biorę za cięcie.
Ciekawam jak to z tymi różami będzie, czy się polubimy
Margerytka40 16:07, 07 mar 2019

effka napisał(a)
O wysyłaja juz róże! Ciekawe kiedy moje przyjdą. Pewnie pisałaś ale ostatnio mało czytam, jakie zamówiłaś?

Monotematycznie-Lady of Shalott, Lady Emma Hamilton, Bentheimer Gold i rzutem na taśmę Chippendale (bo pierwotnie ich nie planowałam ale urzekły mnie u dziewczyn)
Margerytka40 16:11, 07 mar 2019

Taki kawalątek mi został i muszę poczekać aż M usunie mi te betonowe płyty. Muuuusi mi to jeszcze dziś zrobić.
Anda 16:25, 07 mar 2019

Margerytka40 napisał(a)

O tak! Bo róże to dla mnie obcy jak dotąd temat. Kiedyś trzeba spróbować. Coś czuję, że Anda się nie będzie mogła mnie i moich pytań pozbyć

A Ty pewnie od wielu rad i doświadczeń dostaniesz bólu głowy, bo różomaniaczek tutaj już jest dość dużo i każdy, nie tylko ja, będzie chciał Ci pomóc
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 16:26, 07 mar 2019

Ładnie popracowałaś dzisiaj
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies