Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Bogdzia 17:13, 08 mar 2019

Asia pracusiu, podziwiam Cie bardzo. Różyczki śliczne dostałas.
Magleska 17:23, 08 mar 2019

Asiu pracowity dzień miałaś ….ja dziś po pracy też przekopałam kawałeczeki deszcz mnie wygonił …..znowy zimno się zrobiło
Margerytka40 18:20, 08 mar 2019

Bogdzia napisał(a)
Asia pracusiu, podziwiam Cie bardzo. Różyczki śliczne dostałas.

E tam zaraz pracusiu, w ogrodzie to jeszcze może ale w domu jakoś mi się nie chce. Zresztą pamiętasz, to sposób by głowę zająć i nie zwariować.
Różyczki dziękują, obym ich tylko nie ukatrupiła
Margerytka40 18:25, 08 mar 2019

Magleska napisał(a)
Asiu pracowity dzień miałaś ….ja dziś po pracy też przekopałam kawałeczeki deszcz mnie wygonił …..znowy zimno się zrobiło

Zimno i u mnie. Wiatr okropny. Na szczęście tam, gdzie pracowałam zacisznie i dało się wytrzymać, nawet momentami gorąco mi było. U nas jutro podobno ma padać
Gruszka_na_w... 20:47, 08 mar 2019

Margerytka40 napisał(a)

E tam zaraz pracusiu, w ogrodzie to jeszcze może ale w domu jakoś mi się nie chce. Zresztą pamiętasz, to sposób by głowę zająć i nie zwariować.

O to to.

Świetnie sobie poradziłaś z tą rabatą.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Margerytka40 21:39, 08 mar 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

O to to.

Świetnie sobie poradziłaś z tą rabatą.

Zaprawę miałam tam, że jutro chyba nie zwlekę się rano. Teraz już z górki tam pójdzie. Liczę, że w przyszłym tygodniu wezmę się za różankę
Margerytka40 07:23, 10 mar 2019

Wiem, że jest niedziela i na dodatek wcześnie rano i normalni ludzie o tej porze w świąteczny dzień jeszcze śpią ale ja nie zaliczam się chyba do nich i chcę pokazać Wam co wymyśliłam. Chodzi o miejsce przed altaną i podział na trawnik i utwardzone nawierzchnie. Ostatnio to maglowany temat, niektórzy coś o tym wiedzą mimo, że nie pisałam o tym na forum. Wymyśliłam coś takiego

Magleska 07:36, 10 mar 2019

normalni ludzie hihi chyba jestem nienormalna ,bo nie śpię od 6.30 w wolny dzień…...szukam inspiracji na forum

nic nie wiem z tego rysunku
ale ,to nic ……………….muszę się cofnąć wstecz

.a to zielone kółko ,to trawnik przy altanie ?

…..do mnie zdjęcia przemawiają najbardziej

Margerytka40 07:47, 10 mar 2019

U mnie trudno czasem się połapać, taki areał. Tak duży zielony okrąg to trawnik a szary przed altaną(sześciokąt) to miałby być placyk utwardzony. Nie wiem jeszcze nic na temat z czego. Wciąż myślę bo to co mi się podoba u innych, u mnie jakoś nie pasuje.
Margerytka40 07:07, 11 mar 2019

Co myślicie na to?

Nie wiem co tam z tyłu wsadzić przy hortce. Miały być bergenie ale nie wiem. Tam już cieniście dość.
Te kulki buksowe mogę tak porozmieszczać?