Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

anna_t 21:46, 18 mar 2019

Byłam w niedzielę w Twoich okolicach ale za późno sobie przypomniałam że adres na priv mi podawałaś bo bym chociaż przez płot coś zerknęła
Wiolka5_7 21:49, 18 mar 2019

No to się napracowałaś bardzo pracusiu...ja też muszę dokończyć w sobotę resztę cięcia ,bo wszystko w blokach startowych....szok, w tym roku wszystko wcześniej
Kawa 10:26, 19 mar 2019

noo Asia to ja te pozytywne emocje posyłam
no czujesz??!!!
no kręgosłup szanuj!! cmok cmok
eVka 10:36, 19 mar 2019

Margerytka40 napisał(a)

Ni i dobrze, trawnik nie zając a z ludźmi trzeba się spotykać. Rozumiem Cię bo sama też tak mam, że zamiast gdzieś wyjść, pojechać dajmy na to w sobotę czy jakiś wolny dzień ja wybieram pracę w ogrodzie. To nie jest normalne , postanowiłam to zmienić

E tam ja wolę w ogrodzie a mąż i tak nas wyciąga na weekendy czasami, wię jest balans przymusowy.
eVka 10:40, 19 mar 2019

Margerytka40 napisał(a)

Ewuś ale ja nie mam jeszcze zadaszenia na tarasie

A przepraszam, to zadaszenie wejściowe tak?
Margerytka40 21:56, 19 mar 2019

AnkaK napisał(a)
Wstaniesz jutro? Pracowity dzień zatem. Na pewno efekty są. Małymi krokami i będzie fajnie

Oj ciężko dziś było zwlec się do pracy

anna_t napisał(a)
Byłam w niedzielę w Twoich okolicach ale za późno sobie przypomniałam że adres na priv mi podawałaś bo bym chociaż przez płot coś zerknęła

Następnym razem już pamiętaj i zadzwoń, wiesz, że zapraszam zawsze

Wiolka5_7 napisał(a)
No to się napracowałaś bardzo pracusiu...ja też muszę dokończyć w sobotę resztę cięcia ,bo wszystko w blokach startowych....szok, w tym roku wszystko wcześniej

Powiem Ci, że jeszcze dziś rano czułam wszystkie kosteczki. Ja się cieszę bo mam od jutra trzy dni wolne więc dalej będę mogła coś tam popchnąć jak pogoda pozwoli. W sumie to jest na razie tak jak chciałam, nie za wysokie temperatury i można powolutku działać. Oby tylko nie lało w dzień, w nocy niech podlewa

Kawa napisał(a)
noo Asia to ja te pozytywne emocje posyłam
no czujesz??!!!
no kręgosłup szanuj!! cmok cmok

Dzięki Ci dobra kobieto,kręgosłup staram się oszczędzać ale wiesz jak to jest, jak się wezmę za robotę to chciałabym jak najwięcej a później dopiero się czuje. Ponoć jak boli to wiadomo, że się żyje

effka napisał(a)

E tam ja wolę w ogrodzie a mąż i tak nas wyciąga na weekendy czasami, wię jest balans przymusowy.

Ja też wolę ale postanowiłam czasem oderwać się od tego bo zdziczeję w końcu

effka napisał(a)

A przepraszam, to zadaszenie wejściowe tak?

A to tak
Magleska 22:43, 19 mar 2019

Asia masz wolne ,to szykuje Ci się 3 dni rycia w ogrodzie
Margerytka40 06:53, 20 mar 2019

Magleska napisał(a)
Asia masz wolne ,to szykuje Ci się 3 dni rycia w ogrodzie

Taki mam zamiar oby tylko nie lało. Na razie ranek przywitał mnie mrozem i słoneczkiem. Czekam aż troszkę temperatura się podniesie i idę
eVka 11:33, 20 mar 2019

Margerytka40 napisał(a)

Taki mam zamiar oby tylko nie lało. Na razie ranek przywitał mnie mrozem i słoneczkiem. Czekam aż troszkę temperatura się podniesie i idę

U mnie też rano przymrozek był, fajnie Ci, że masz wolne. Ja czekam do weekendu, chyba, że dzisiaj po pracy uda mi się wykop wielki pod graba zrobić.
Magleska 11:40, 20 mar 2019

Owocnej pracy mnie też kusi to słońce …..już dobrze się czuję