Przyjrzę się stipie w przyszłym sezonie...w sumie to bym chciała ,żeby cos mi się rozsiało oprócz jeżówek A ten Amazon w takim razie mnie skusił:0 trudno tylko go u nas kupic,prawda?
Kupowałam jako rozplenice, po prostu. Mają prawie 1,5 m wysokości, co w tym miejscu mi nie przeszkadza, bo sa na skarpie i ładnie nas zasłaniają (na dole mamy placyk ze stołem). Muszę na wiosnę je trochę porozdzielać, bo na siebie zachodzą. Chyba zostawię co drugą.
Gosiu ja kupowałam w necie. A ile ich będziesz potrzebować? Ja będe miała ze 3-4 duże sadzonki do oddania. Dwie rosną zupełnie w innym miejscu bo się nie zmieściły, a jedna tez jest wciśnieta w kulkowisku i nie bardzo mi pasuje, tak więc chętnie oddam. Jak podzielisz, to wyjdzie pewnie 6
Aneta A pokazałabyś ten skos żeby było wyraźnie widać bo zastanawiam sie u siebie nad takim rozplanowanie hortensji i nie wiem czy to sie sprawdzi
Jaka jest długość hortensji na prosto i po skosie? ile szt tam masz?
ja nie rozumiem skąd u Ciebie taki intensywny kolor tych Limek? Moje lekkie rumień tylko mają a tak jak Twoje to przebarwiają się u mnie Vanilla Fraise.
A co do trawek to jeśli to nie kłopot to wolałabym wiosną.Teraz musiałbym wsadzić byle gdzie a wiosna znowu przenosic...mogłyby to mocno odchorować albo nie przezyc