Andrzej_
23:00, 30 sie 2020

O ludki moje dobre, co tu teraz skrobnąć?
Bardzo Wam wszystkim D Z I Ę K U J Ę !
Po pierwsze, że Wam się chciało.
Poza tym: za kwiaty, słodkości, naleweczki 

i za świetne pogaduchy!
Zuza - nooo, sąsiadeczko, mam nadzieję że Twoje dzieciaczki nie zdążyły za mamą za bardzo zatęsknić
Masz niespożytą energię, to chyba znakomicie w przypadku ogrodniczki? 
Asia - wymodliłaś parę bezdeszczowych godzin i uratowałaś imprezę; najwyraźniej masz chody gdzie trzeba!
Poza tym Twoje uwagi i riposty są naprawdę w dechę 
Lidka - ktoś tak obeznany w klimatach ogrodowych, koniecznie powinien mieć swój wątek na O. Nie daj się prosić!
Helen - dałaś impuls do całego tego zamieszania - jestem Ci bardzo wdzięczny
A na zawilce będę chuchać i dmuchać 
Aga - dzięki za porady nie tylko odnośnie opuchlaków i oczywiście za dereniówkę, pycha!
Renia - czy Ty zawsze jesteś taka pogodna? Niech Ci funkia pięknie rośnie a sąsiedzi z bloku nabiorą nieco ogłady!
Viola - Twój entuzjazm jest zaraźliwy
, mam nadzieję, że jeszcze po floksy przyjedziesz!
Tomek z Żoneczką - dziękuję, że zrobiliście taki kawał drogi, żeby zobaczyć parę przekwitłych wiechci. Aaaa, zapomniałem, że lasek podobał Ci się najbardziej
Masz godny podziwu zasób historyjek, chętnie posłuchamy znowu
Osobno dzięki za "szkło" 
Tyle w skrócie i na szybko. Pierwszy wniosek po spotkaniu jest taki: musi być kolejne. Ja się piszę, a Wy?
Bardzo Wam wszystkim D Z I Ę K U J Ę !
Po pierwsze, że Wam się chciało.

Zuza - nooo, sąsiadeczko, mam nadzieję że Twoje dzieciaczki nie zdążyły za mamą za bardzo zatęsknić

Asia - wymodliłaś parę bezdeszczowych godzin i uratowałaś imprezę; najwyraźniej masz chody gdzie trzeba!

Lidka - ktoś tak obeznany w klimatach ogrodowych, koniecznie powinien mieć swój wątek na O. Nie daj się prosić!

Helen - dałaś impuls do całego tego zamieszania - jestem Ci bardzo wdzięczny

Aga - dzięki za porady nie tylko odnośnie opuchlaków i oczywiście za dereniówkę, pycha!

Renia - czy Ty zawsze jesteś taka pogodna? Niech Ci funkia pięknie rośnie a sąsiedzi z bloku nabiorą nieco ogłady!

Viola - Twój entuzjazm jest zaraźliwy

Tomek z Żoneczką - dziękuję, że zrobiliście taki kawał drogi, żeby zobaczyć parę przekwitłych wiechci. Aaaa, zapomniałem, że lasek podobał Ci się najbardziej

Tyle w skrócie i na szybko. Pierwszy wniosek po spotkaniu jest taki: musi być kolejne. Ja się piszę, a Wy?