Dzięki Bożenko już jestem spakowana jutro rano wyjazd.
Byłam dzisiaj na wsi doojej miarki wiadra napadało ok 5 cm więc nie jest źle. Wyjeżdżałam nadeszła chmura zaczęło lać. No więc jest nadzieja, że rosliny dotrwają do mojego przyjazdu.
Przeglądałam dzisiaj hosty mają nasiona spróbują posiać, ale wiosna. Muszą jeszcze chyba owoce wyschnąć
Nie widziałam aby mój tulipanowiec kwitł widocznie przegapiłam. Dzisiaj patrzę myślę sobie że to pak kwiatowy a to jednak już owocnik. Ma ich bardzo dużo. Bardzo się cieszę bo to pierwszy raz po tylu latach
U tego astra na pierwszym zdj to zapowiada się ogrom kwiatów.. I bardzo ładny rozchodnik mam podobny odm. Autumn Joy. A róże ładnie kwitną u ciebie Elu..
Mam omija to chyba jeden z tych co u ciebie kwitnie. W zeszłym roku pamiętam u ciebie mi się bardzo podobał i taki kupiłam w Albam... Miałam nazwy zaznaczone doniczkami z patykiem. Córka mi wszystko pozbierała i nie wiem jakie to odmiany.
Jestem na wyjeździe więc jak przyjadę w połowie przyszłego tygodnia tom będzie kwitł.
Samoa jakiś w tym roku nie wygledny. Może się jeszcze pobudzi. Albo muszę wiosna przesadzić w lepsze miejsce w zeszłym roku ładnie kwitł.