Trawy w kucykach super wyglądają. Moje jeszcze maluchy i nie ma co związywać. No może poza rozplenicami. A tych mi szkoda. Bardzo lubię ich fontannowy efekt jesienią.
Metasekwoja piękna. Ile ma lat?
Metasekwoja jest bardzo wrazliwa na zimowe mrozne wiatry pptrafi zmarznac i znowu odbic. Ta na focie z pniem chćialam juz kilka razy sciac ale ciagle sie waham, a tam niech rosna posadze przy nich wiosna zimozielony bluszcz moze ja troche osloni.
Jezeli chodzi o rozplenice nie wiem ile ich masz ake ja mam 5 szt i to olbrzymy. Raz zostawilam trawy nie powiazane w 2015 i wiecej tego nie zrobie po zimie byly wszedzie wiatr hulał a trawy razem z nim na drzewach, tujach w rozach pod domem w opasce zwirowej od wschodu na zachodzie konczac.
U mnie to wygwizdow.