Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ptasi gaj

Ptasi gaj

ElzbietaFranka 14:06, 10 lis 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)
No chyba jako pierwsza powiązałaś trawy , w ślad za Tobą inni, no to ja też zwiążę

Faktycznie Twoje rozplenice po związaniu wysoko sięgają, duże są. Aż wracałam do innych zdjęc i sie przyglądałam, czy to aby one , bo nie chciało mi sie wierzyc.

Porosły spore, chyba dosyć się napiły

Daria a na co tu czekać. Zima bliżej niż dalej. Dzisiaj wybrałam się w tym samym ubraniu co wczoraj i wróciłam zmienić kapotke i nakrycie głowy tez wzięłam
Wiatr zimny wieje.
hanka_andrus 14:08, 10 lis 2017

Na jutro u mnie sztorm zapowiedziany, w dodatku z deszczem. Dobrze, że nie muszę z domu wychodzić ja, ale pies niestety musi. Nie obejdzie się więc bez polewania.
zoja 14:39, 10 lis 2017

super te trawy wyglądają
Muszelka 16:08, 10 lis 2017

Elu, wielkie dzięki za odpowiedź. W literaturze zdania podzielone. Ale zdecydowana większość podaje, że ciąć wiosną. Od zawsze tak robiłam. Ciągle mnie jednak kusiło, by zrobić to jesienią. Dodałaś mi wiatru w plecy! W tym roku zetnę jesienią. Poczekam jednak na bardziej sprzyjającą aurę (u mnie deszczowo).
Uściski!
Radziu2013 22:36, 10 lis 2017

Elu, co tam? Wiązałaś już trawy? Czy może dopiero się przymierzasz?

Pozdrawiam
ElzbietaFranka 23:43, 10 lis 2017

Radziu2013 napisał(a)
Elu, co tam? Wiązałaś już trawy? Czy może dopiero się przymierzasz?

Pozdrawiam

Radziu wyszlo szydlo z worka nie zagladasz na strony tylko sie pytasz. Wszyscy widza, ze powiazane, a ty sie pytasz.
Ja za nim cos napisze u kogos przegladam jego watek co najmniej 5 str wstecz jak mnie zainteresuje to i wiecej.

Ja rowniez pozdrawiam.
Radziu2013 23:52, 10 lis 2017

ElzbietaFranka napisał(a)

Radziu wyszlo szydlo z worka nie zagladasz na strony tylko sie pytasz. Wszyscy widza, ze powiazane, a ty sie pytasz.
Ja za nim cos napisze u kogos przegladam jego watek co najmniej 5 str wstecz jak mnie zainteresuje to i wiecej.

Ja rowniez pozdrawiam.

Elu, uwierz mi na słowo że przeglądałem strony w tył, widocznie musiałem nie kliknąć na stronę na której są zdjęcia powiązanych traw ( zazwyczaj nie klikam na strzałkę tylko na numer stron. Widziałem przebarwiające się pęcherznice i trawy które nie były jeszcze powiązane. Gdybym, widział że są to bym się nie pytał...a co do czytania to przyznaję się że zazwyczaj zwracam większą uwagę na obrazki.

Na regularne zaglądanie nie mam czasu więc wybacz że nie byłem na bieżąco z tym co wśród traw piszczy
anabuko1 10:03, 11 lis 2017

Sekwoja piękna, jeszcze
Jestem pod wrażeniem tak pięknych dużych traw.
Podziwiam i to bardzo, bo u mnie nie ma takich widoków, i traw, takowych.
Wcześniej były zwiewne, teraz zwarte bukiety, też wyglądają ciekawie.Super to wygląda.
Pozdrawiam cieplutko
ElzbietaFranka 11:52, 11 lis 2017

SWIATECZNE POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH.

OBY W NASZYM KRAJU DOBRZE SIE DZIAŁO.
zawitka 12:18, 11 lis 2017

O widzisz zaraz w poniedziałek idę przyciąć swoje róże , liście to wyzbierałam .Sama na siebie jestem zła bo coś robię z nimi nie tak ,