Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ptasi gaj

Ptasi gaj

ElzbietaFranka 14:14, 25 kwi 2021

AniazUroczyska napisał(a)

Ela mówiła, że nigdy nam siebie nie pokaże, toteż mile się zdziwiłam, że zmieniła zdanie Jednocześnie pomyślałam ,że chyba powinna być trochę starsza, ale... może tak młodo wygląda , może tak młodo wyszła na fotce.... A tu taka pomyłka!

Żebyś się nie zdziwiła stara baba w ładnym opakowaniu to jest to nie ważne ile ma się lat ale jak wygląda. Ha ha

Dzisiaj znowu zimnica wiatr wieje ale idę działać.

Miłej niedzieli
Kamcia 16:26, 25 kwi 2021

AniazUroczyska napisał(a)

Ela mówiła, że nigdy nam siebie nie pokaże, toteż mile się zdziwiłam, że zmieniła zdanie Jednocześnie pomyślałam ,że chyba powinna być trochę starsza, ale... może tak młodo wygląda , może tak młodo wyszła na fotce.... A tu taka pomyłka!

No wlasnie ja też się zdziwiłam.
Elu, wyjdz z ukrycia

zawitka 08:13, 26 kwi 2021

Powojnik z różą a jak to potem ciąć ?????
ElzbietaFranka 08:41, 26 kwi 2021

zawitka napisał(a)
Powojnik z różą a jak to potem ciąć ?????

Halinko powojnik przycinam ok 1 metra a róża ma dopiero swoje pędy kwiatowe (zagęszczenie) na ok 1,5 nie ma żadnego problemu.
Oglądałam wczoraj róże chyba przemarzła. W połowie stycznia miała jeszcze liście zielone czyli soki krążyły ścisnął mróz i padła. Już raz tak miała odbiła. Może i tym razem bo szkoda jej.

ElzbietaFranka 08:43, 26 kwi 2021

Kamcia napisał(a)

No wlasnie ja też się zdziwiłam.
Elu, wyjdz z ukrycia

Nie każdy taki piękny jak ty. Poważnie nie lubię się focic, może kiedyś mi to minie.
Mirka 09:49, 26 kwi 2021

Ela wstawiłam ci zdjęcia u mnie
Miłego dnia
ElzbietaFranka 11:16, 26 kwi 2021

Dzisiaj jestem w centrum zimno jak cholewcia.

W Wawie pusto jakby ludzi wywiało o godz 11.00 taki ruch na ul Świętokrzyskiej

A to nasza stolica z mojej perspektywy..patrząc od pałacu kultury po prawej najwyższy wieżowiec (drapacz) jeszcze go budują, trzeci żyletka, czwarty na górze basen. Bardzo dużo budują.

anabuko1 11:17, 26 kwi 2021

Elu to u ciebie już jest tak pięknie ukwiecone drzewko ?
Co to za drzewo tak wcześnie kwitnie.
A może nie wcześnie tylko u mnie tak wszystko później.
Klonowe pazurki śliczne
Rosa 12:07, 26 kwi 2021

ElzbietaFranka napisał(a)

Żebyś się nie zdziwiła stara baba w ładnym opakowaniu

Na opakowanie nie patrzyłam, bo ciuchy mnie nie interesowały. Natomiast wsad w tych ciuchach to ładna i miła blondynka o klasycznej słowiańskiej urodzie w najpiękniejszym dojrzałym wieku. Starości i zmarszczek nie zauważyłam .

Dałaś mi pomysł na prowadzenie Arabelli, moja płożyła się po ziemi. Muszę ją zmusić do wspinaczki, koniec lenistwa.
ElzbietaFranka 16:51, 26 kwi 2021

Rosa napisał(a)

Na opakowanie nie patrzyłam, bo ciuchy mnie nie interesowały. Natomiast wsad w tych ciuchach to ładna i miła blondynka o klasycznej słowiańskiej urodzie w najpiękniejszym dojrzałym wieku. Starości i zmarszczek nie zauważyłam .

Dałaś mi pomysł na prowadzenie Arabelli, moja płożyła się po ziemi. Muszę ją zmusić do wspinaczki, koniec lenistwa.

Dziękuję Ewa

Do Arabelli nie trzeba żadnego wysiłku możesz dalej leniuchować kupic rusztowania i od czasu do czasu podwiązać. Mam takie płożące kkematusy, ale zrezygnuje z położenia jednak lepiej wyglądają podparte