O Kasiu dziękuję.. znowu zmiana Awataria, a ty wiesz że ja w swojej głowie mam utarty twój awatarem i nie zmienia go to ten pierwszy.
Wczoraj moje róże już przycinalam bo już sypią kwieciem.
Floksy różnie ta odmiana akurat kwitnie inne jeszcze w pakach. Jeżówki za to już u mnie ok 2 tygodni jak nie wczesniej i będzie kolorowo.
Twoje floksy szybciukie.Już kwitną. Moje jeszcze się ociągają.
Róże masz piękne, zdrowe.
I proszę nawet dalie też masz juz kwitnące. Moje jeszcze jakieś małe.
I nie wszystkie mi w tym roku wyszły z ziemi
Bambus rośnie w donicy. Troche ociągał się z wzrostem, ale ostatnie deszcze widocznie bardzo mu sie spodobały i zaczął rosnąć. Zrobię fotkę to pokaże. Dostałam w zeszłym roku też bambusa, ale liście ma biało zielone i też w donicy posądzony. Rosną razem w jednym miejscu.
Na razie w donicy bo muszę zobaczyć na co je stać.
Dostałam w zeszłym roku odetka taki sobie krzak..posadziłam a on w tym roku powiększył kilka razy swój obszar a siega mi do ramion. Zagłusza inne rośliny a tak mi się podoba.
U mnie kocimiętka też się rozłożyła. Ale trudno tyle bzykow tam lata nie wytnę. Najpierw wytnę w jednym miejscu a później w następnym co druga.
Jednak tak jak mówiła Mają w ogrodzie, że w połowie maja trzeba ją o połowę ściąć i wtedy tak nie wyrasta.
Zsmowilam kocimiętka dwa rodzaje z tych niższych. Jedna widziałam u Danusi. Ma ok 35 cm wzrostu i jest gęsta w kwiecie.
Róże bardzo ładnie kwitną jestem odstukac z pierwszego kwitnienia zadowolona a takie miernoty wiosna były.
Danusiu to perspektywa i wyglądają małe. Mam trawy bardzo wysokie. Weź na poprawkę, jaknubwas były po 9,5 metra to u mnie ledwo z kępy wychodziły.
Mam niskie tylko te cinprzesadzakam bo długo stały pokrojone w donicach czekały na posadzenie.
Róża Parole, bardzo duży kwiat zawsze kwitł jeden kwiat następny rozkwitał po okwitnieciu pierwszego. Tym razem kwitną wszystkie naraz widok nie samoloty kwiaty jak talerze
Nie za bardzo mi się podobała ta róża a ona w tym roku taki ładny krzaczek uwila i pięknie kwitnie
Pięknie prezentuje się ogród o zmierzchu. Trawnik, jak dywan, super.
Pięknie Ci wszystko kwitnie, róże cudne. Nawet floks już kwitnie, moje nawet jeszcze o tym nie myślą.