Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Kim 20:09, 03 maj 2021

Ale masz cudnie przepięknie
Zachwycam się
eVka 20:11, 03 maj 2021

Kim napisał(a)
Ale masz cudnie przepięknie
Zachwycam się

Bożenko, jak miło że zagladasz czasami do mnie Dziękuję Ci bardzo, uwielbiam mój ogród, sprawia mi tyle radości!!!
eVka 20:13, 03 maj 2021

Jeszce raz Kiku, w zachodzącym słońcu zaczyna zachwycać
Decyzja o mocnym krótkim cięciu dwa lata temu była świetna, dzięki temu bardzo się wzmocniła i zagęściła.

Wiolka5_7 20:16, 03 maj 2021

Pięknie masz Efcia cudne tulipanki !
Też by mi było szkoda zrywać taki piękny zielony dywanik
Kim 20:17, 03 maj 2021

Wypraszam sobie ja nie zaglądam czasem ale zawsze
Tylko nie zawsze się odzywam ,ale jestem u Ciebie z wszystkim na bieżąco

eVka 20:20, 03 maj 2021

No i na końcu nowo powstała miejscówka klonowa po grillu. Zastanawiam się czy nie usunąć jeszcze tych dwóch rzędów płyt betonowych, w sumie teraz to poszerzenie chodnika już nie potrzebne bo nie ma grilla.

Rabata będzie większa, musiałabym podzielić elaty, żeby tam dosadzić kilka carexow jako kontynuacja obwódki. Za nią klon palmowy. Jeżówki, które rosną od strony trawnika chyba bym przesadziła bo do rabaty klonowej mi nie pasują. Wsadziłabym tawlinę jarzębolistną w dużej donicy w ziemię, żeby kontrolować jej rozrost na boki.

eVka 20:22, 03 maj 2021

Wiolka5_7 napisał(a)
Pięknie masz Efcia cudne tulipanki !
Też by mi było szkoda zrywać taki piękny zielony dywanik

Dziękuję Wiolu, no szkoda szkoda Aż zaczynam żałować że się zgodziłam na ten basen... No ale może jak już upały się zaczną (patrząc na pogodę za oknem jakoś ciężko sobie to wyobrazić) to docenię ten pomysł.
eVka 20:23, 03 maj 2021

Kim napisał(a)
Wypraszam sobie ja nie zaglądam czasem ale zawsze
Tylko nie zawsze się odzywam ,ale jestem u Ciebie z wszystkim na bieżąco

Ooo, to sorry sorry!!! Super ale się cieszę Każdy odwiedzajacy to dla mnie powód do dumy, że komuś się chce oglądać mój ogród i czytać moje wypociny
Martka 20:25, 03 maj 2021

Ewa, z Wzgórza chaosu trafiłam do Ciebie, jak pięknie to wszystko wygląda! Stwierdzam, że tulipany w takich mocnych kolorach wyglądają dobrze niezależnie od pogody: czy jest słońce czy go nie ma, są zjawiskowe. Gratuluję i będę odwiedzać
eVka 20:36, 03 maj 2021

Martka napisał(a)
Ewa, z Wzgórza chaosu trafiłam do Ciebie, jak pięknie to wszystko wygląda! Stwierdzam, że tulipany w takich mocnych kolorach wyglądają dobrze niezależnie od pogody: czy jest słońce czy go nie ma, są zjawiskowe. Gratuluję i będę odwiedzać

Marta, fajnie, że wpadłaś, zapraszam serdecznie, rozgość się u mnie w ogrodzie
Iwonki ogród jest cudny, uwielbiam oglądać zdjęcia jej romantycznych zakątków.
Mój taki mało tajemniczy ale z czasem jak drzewa urosną mam nadzieję, że będzie ciekawiej. Ogród młody 4 latek

Pozdrawiam i pobiegnę do Ciebie