Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 20:37, 02 maj 2021

SlonecznyOgrod napisał(a)
Ale wypasione klony, no piękne okazy

To się nazywa umiejętne zagospodarowanie przestrzeni, miejsce się ładnie zwolniło na któreś cudeńko . No właśnie, którego klona tam posadzisz?

Dziewczyny spuszczajcie wodę z pojemników na zimę, mi wybrzuszyło kiedyś metalową konewkę i kasty, ale konewkę to trwale wywaliło.

Wypasione kloniki 3 godziny je wybieraliśmy Wiesz co nie wiem który klon będzie miał zaszczyt zamieszkać w miejscu grilla, poprzymierzamy i zobaczymy, na pewno któryś z dwóch bordowych. Sangokaku z drugim bordowym będą tu mieszkać, a pomiędzy nimi kolejne mini oczko z kasty budowlanej :

Tak, dwa lata temu spuściłam a tej zimy jakoś nie i małe szkody były na szczęście nie w samych zbiornikach bo kosztowały trochę i szkoda by było.
nicol21 22:47, 02 maj 2021

Cudne klony. Sangokaku szybko rośnie wiec będzie pani zadowolona Mi się on tak podobał, że w nowym ogrodzie myślę o 3 .
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
eVka 23:06, 02 maj 2021

nicol21 napisał(a)
Cudne klony. Sangokaku szybko rośnie wiec będzie pani zadowolona Mi się on tak podobał, że w nowym ogrodzie myślę o 3 .

Ewelina, jak gi zobaczyłam w szkółce to odbrazy zapakowałam na wózek bez pytania eMka o zdanie Sangokaku wypatrzyłam właśnie u Ciebie Piękny jest!

Słuchaj ty znasz klony, powiedz czy jest jakaś odmiana, która zniesie północną stronę? Mam rabatę przy domu od północy, taką nudną, na której słońce jest tylko o poranku. Jakiś zielonolistny da radę?

Super, że planujesz kolejne klony w nowym ogrodzie! Będzie pięknie
Iwonka 08:19, 03 maj 2021

Jak u ciebie ładnie, jak wiosennie Nacieszyłam oczy o poranku.
Meble na tarasie są CUDNE. Z dywanikami przytulnie Niech casto się w końcu ogarnie z tą ławeczką!
Ścieżka z desek wyszła rewelacyjnie, jakie teraz są materiały! Fajnie dałaś tak pod skosem, przestrzeń nabrała głębi.
Zakupy klonowe MEGA!!! Basen się szykuje! Ile się dzieje, super
Tatko przystojniak Fajnie macie razem! No i bez grilla lepiej, nie pasował już i chyba nie korzystaliście. Idzie nowe Elewacja Chociaż mnie się te fragmenty podobają, ładnie się foci na starym tynku.
Pięknie jest Effcia, ogród taki soczyście zielony, napakowany roślinkami. Ślicznie masz
Kamcia 08:48, 03 maj 2021

Ewcia, a tego grilla to bedziecie nowego robic?
eVka 10:42, 03 maj 2021

Iwonka napisał(a)
Jak u ciebie ładnie, jak wiosennie Nacieszyłam oczy o poranku.
Meble na tarasie są CUDNE. Z dywanikami przytulnie Niech casto się w końcu ogarnie z tą ławeczką!
Ścieżka z desek wyszła rewelacyjnie, jakie teraz są materiały! Fajnie dałaś tak pod skosem, przestrzeń nabrała głębi.
Zakupy klonowe MEGA!!! Basen się szykuje! Ile się dzieje, super
Tatko przystojniak Fajnie macie razem! No i bez grilla lepiej, nie pasował już i chyba nie korzystaliście. Idzie nowe Elewacja Chociaż mnie się te fragmenty podobają, ładnie się foci na starym tynku.
Pięknie jest Effcia, ogród taki soczyście zielony, napakowany roślinkami. Ślicznie masz

Iwonko, dziękuję za tyle ciepłych słów
Widzisz, miałam w tym roku już zupełnie nic nie zmieniać w ogrodzie a tu co chwila jakieś niwe pomysły wpadają do głowy. Znasz to prawda?
Tatuś to wspaniały człowiek, jedyny taki, uczynny, kochany, nie dbający o siebie tylko o innych. Kocha ogród i ciężką pracę w ogrodzie. Tak myślę, że to po nim mam w genach rycie w ogródku Mama nie lubi prac ogrodowych. Oby żył ponad sto lat!

Dla Ciebie moja rozkwitającą Kiku

eVka 10:44, 03 maj 2021

Kamcia napisał(a)
Ewcia, a tego grilla to bedziecie nowego robic?

Kamcia, nie bo już nie grillujemy Kupiliśmy palenisko ogrodowe jakiś czas temu i wolimy piec kiełbaski na ogniu a jak nam się znudzą to kupimy kratkę na to palenisko albo kociołek
sarenka 10:51, 03 maj 2021

Ewa,a jakie macie palenisko?
eVka 11:11, 03 maj 2021

sarenka napisał(a)
Ewa,a jakie macie palenisko?

Stalowe, tu widać po lewo

sarenka 11:14, 03 maj 2021

Dzięki. Może na urodziny mężowi sprezentuje albo sobie na imieniny ( choć tu myślę o stoliku tym co pisałaś mi