Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Wiolka5_7 15:53, 05 maj 2018

effka napisał(a)

Piękna jest że taka swobodnie rosnąca ale szukam czegoś kulistego na pniu. Choć na pewno i dla niej znajdę miejsce. Muszę polecieć do Ciebie, nie pamiętam w którym miejscu ją chcesz.

Chcę ją mniej więcej w rogu, gdzie przyszły placyk na huśtawkę ma być
Anda 15:53, 05 maj 2018

Czarny bez sliczny, bedziesz zadowolona
Piekne drzewko o kulistej koronie i zoltym zabarwieniu to Acer platanoides 'Golden Globe'
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Wiolka5_7 15:55, 05 maj 2018

effka napisał(a)
Wioli przedogródek jest mistrzowski, świetne połączenie kamyczków, roślin super!

Bardzo ci dziękuję za te słowa , no może mistrzowski nie jest, tylko amatorski ale i tak mi się podoba
eVka 16:05, 05 maj 2018

Wiolka5_7 napisał(a)

Chcę ją mniej więcej w rogu, gdzie przyszły placyk na huśtawkę ma być

Super, zrobi w tym miejscu ażurowy cień, dobry pomysł.
eVka 16:27, 05 maj 2018

Anda napisał(a)
Czarny bez sliczny, bedziesz zadowolona
Piekne drzewko o kulistej koronie i zoltym zabarwieniu to Acer platanoides 'Golden Globe'

Właśnie ten czarny bez mnie urzekł, ażurowe listki powcinane, prawie jak klon japoński
O tu "moim pięknym ogrodzie":

Klon "Golden Globe" i ambrowiec "Gumball", muszę pomyśleć który bardziej mi pasuje. Dzięki za typy
eVka 16:38, 05 maj 2018

Wiolka5_7 napisał(a)

Bardzo ci dziękuję za te słowa , no może mistrzowski nie jest, tylko amatorski ale i tak mi się podoba

Kochana, jest przepiękny, szczególnie przedogródek, bardzo oryginalny pomysł na grysową ścieżkę i wylewające się na nią rośliny. Mega w moim typie
Anda 16:38, 05 maj 2018

To obejrzyj jeszcze dąb Green Dwarf
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
eVka 16:57, 05 maj 2018

Anda napisał(a)
To obejrzyj jeszcze dąb Green Dwarf

Ewa, zgooglowałam go, i również mi pasuje, no to teraz mam mega wybór co do kulistych form drzewek na rabatę wjazdową... zacznę szukać po szkółkach.
Wiolka5_7 17:14, 05 maj 2018

effka napisał(a)

Kochana, jest przepiękny, szczególnie przedogródek, bardzo oryginalny pomysł na grysową ścieżkę i wylewające się na nią rośliny. Mega w moim typie

Dzięki kochana
Wiolka5_7 17:16, 05 maj 2018

effka napisał(a)

Super, zrobi w tym miejscu ażurowy cień, dobry pomysł.

Właśnie trochę cienia by się tam przydało