Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Kasia_CS 21:44, 11 maj 2019

Ale żeś obróciła cudownie masz! Zadbałas o podłoże i pięknie Ci teraz wszystko rośnie.. zazdroszczę Ci, że miejsca dla kolejnych roślin wynajdujesz ja muszę zacząć upychać, bo niby rośliny posadzone i miejsca dużo nie ma, ale gdyby tak zapełnić przestrzenie między nimi... Powtórzę po przedmówczyniach-trawnik mega! Dbasz o to swoje "dziecko"
nicol21 21:44, 11 maj 2019

Świetny ogródek! Trawa bardzo soczysta. Wiąz piękny, reszta drzew też. Taras też bardzo sympatycznie wygląda.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
eVka 21:45, 11 maj 2019

mrokasia napisał(a)
To wręcz niemoralne pokazywać taki trawnik! Jak gruby dywan!!!
Wszystko ładnie rośnie, rabaty już takie pełne, pięknie pani, piękne!

Kasiu, bardzo Ci dziękuję, niemoralne piszesz, Eee tam na żywo aż taki boski nie jest, trochę chwastów ma, kupiłam już Chwastox i miałam dzisiaj spryskać ale zaczęło padać. Niezbyt równomiernie posypałam nawozem i są plamy jaśniejsze, z daleka nie widać.
Rabaty coraz pełniejsze, ale to w lecie będzie szał Jak ja już się tego nie mogę doczekać!
Sima 22:17, 11 maj 2019

Zieloniutko
eVka 22:21, 11 maj 2019

Wiolka5_7 napisał(a)
Pięknie u Ciebie Effcia na rabatach busz a trawnik zieloniutki dywan ,ach
U mnie też dziś piękna pogoda,choć czekam ma deszcz

Dywanik, rabatki i Ja, dziękujemy za uznanie Pogoda była IDEALNA ale już po nie. Od 16 zimno, pada brrr i tak ma być przez cały tydzień...
eVka 22:29, 11 maj 2019

Magleska napisał(a)
Ewa wszystko rośnie w oczach pięknie ,czyściutko ,a trawnik ach jakbym chciała mieć taki
nowe nabytki azaliowe też śliczne
i znalazłam Ci miejsce na nową mikro rabatkę kwadratową hihi
o tu co Ty na to tu jak grill się kończy a na wprost widać krzesło oparte

Madziu kochana, buziaczki za takie miłe słowa Też będziesz miała zielony dywanik. Chyba już zakończyłaś rewolucje ogrodowe bo obrzeża z kostki są, więc czas na dostanie trawy i będzie zieloniutko.

A wiesz, że wykrakałaś Oficjalnie ogłaszam, że mój mąż zgodził się na nową dużą rabatę właśnie w tym miejscu, ale.nie tylko kwadracik, tylko pociągnięta od grilla w głąb trawnika Tak się cieszę, że aż mam totalną pustkę w głowie i nie wiem co tam mogliby rosnąć. Mam gotowe plany na rabaty wyspowe, muszę do nich wrócić i sobie przypomnieć co tam miało być, na pewno drzewo kuliste na pniu
Nawet dzisiaj chciał już ją wytyczać, oj zmienny jest jak kobieta
eVka 22:36, 11 maj 2019

malinia napisał(a)

Ale ładne te aureolki moje maja być w czwartek

Super, będziesz zadowolona. Akurat te hakonki na pierwszym zdjęciu to All Gold, są większość dnia w cieniu, dlatego wybrałam tą odmianę. Aureolki są tu, na przeciwko garażu.
eVka 22:46, 11 maj 2019

Wani napisał(a)
Ewa zachwycające zdjęcia : aż wróciłam do początku Twojego wątku żeby sprawdzić od czego zaczynałaś Na stronie 7 masz zdjęcia starych rabat ale nie mogę się połapać co jest co To niesamowite ile roboty wykonałaś w dwa lata.

Aniu, dzięki za przypomnienie jak było kiedyś. Zaglądałam no i zmiana jest niewątpliwie na plus.
Już ci piszę co jest co:
2017

2019

2017/2019
eVka 22:50, 11 maj 2019

2017 początek lata

2019 wiosna

2017 początek lata

2019 wiosna
eVka 22:51, 11 maj 2019

2017

2019