Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe szaleństwo ...

Ogrodowe szaleństwo ...

violka171 20:56, 26 kwi 2017

Nowalijka napisał(a)

Dziewczyny to byłoby najłatwiejsze ale jest zakaz palenia. U nas tego bardzo pilnuja. Zaraz przyjeżdża straż miejska i 500 zl mandacik. Przemycam troche gałązek. W grillu ale tyle tego mam, że grilla musiałabym robić dwa razy dziennie.

U nas też jest zakaz palenia ,w sensie że nie może byc otwarty ogień ale w beczce już jak najbardziej można
Nowalijka 21:13, 26 kwi 2017

violka171 napisał(a)

U nas też jest zakaz palenia ,w sensie że nie może byc otwarty ogień ale w beczce już jak najbardziej można

pomysł jest, jeszcze beczka i problem będzie rozwiązany
violka171 21:16, 26 kwi 2017

Nowalijka napisał(a)

pomysł jest, jeszcze beczka i problem będzie rozwiązany

no naprawdę ,ja tak robię jak mam do spalenia chwasty których nie mogę dac na kompost lub większe gałęzie,czy porażone chorobą rośliny
mam taka fajną metalową,pali się jak ta lala
Nowalijka 21:22, 26 kwi 2017

violka171 napisał(a)

no naprawdę ,ja tak robię jak mam do spalenia chwasty których nie mogę dac na kompost lub większe gałęzie,czy porażone chorobą rośliny
mam taka fajną metalową,pali się jak ta lala

Póki co codziennie chodzę na działkę i rozdrabniam sekatorem gałęzie do dużych worków, zawsze to mniej miejsca zajmuje niż takie wiechy gałęzi
zoja 21:17, 28 kwi 2017

u Aurelii napisałaś, że walczysz z korzeniami -jakieś fotki będą?
Macham
gosika67 21:46, 28 kwi 2017

Ten stan opłakany i do wyczyszczenia, zobacz ile masz miejsca dla tworzenia nowej rabaty. Róże już masz, szmaragdy też i możesz wymyślać aranżacje.Pozdrawiam.
Nowalijka 23:49, 29 kwi 2017

Byłam dzisiaj na działce cale popołudnie. Pogoda znośna. Najważniejsze że nie padało. Przekopalam polowe miejsca po starym żywopłocie. Rosla tam tez stara sliwa i jej odrosty. Tragedia. Korzenie nie mają końca. Są grube, długie... Mam dość. Bolą mnie plecy. Jestem styrana. Czy ja jutro zwlekę się z łózka? Fotki wrzucę jutro. Z pozytywnych doznań to tylko zakup trzech zurawek
Radziu2013 23:54, 29 kwi 2017

Nowalijka napisał(a)
Byłam dzisiaj na działce cale popołudnie. Pogoda znośna. Najważniejsze że nie padało. Przekopalam polowe miejsca po starym żywopłocie. Rosla tam tez stara sliwa i jej odrosty. Tragedia. Korzenie nie mają końca. Są grube, długie... Mam dość. Bolą mnie plecy. Jestem styrana. Czy ja jutro zwlekę się z łózka? Fotki wrzucę jutro. Z pozytywnych doznań to tylko zakup trzech zurawek

Marsz do łóżka Po takiej harówie jeszcze siedzisz na O???

Jeśli już mam cię pocieszyć to zobaczysz jaka będziesz zadowolona ze swojej pracy
agnieszka_m 23:55, 29 kwi 2017

W takim razie czekamy do jutra na fotki
Jeszcze 5 min
Nowalijka 11:34, 30 kwi 2017

agnieszka_m napisał(a)
W takim razie czekamy do jutra na fotki
Jeszcze 5 min

oto fotki z 27 kwietnia: