Monia wiciokrzew pięknie kwitnie ale walka z mszycami juz była, o wszystko trzeba tak dbać, żeby nie zmarnować. Martwiłam się ale juz jest OK kwitnie jakby nigdy nic i dobrze wygląda nawet
Funkię tę polecam jest wysoka ma wielkie liście i choć liści nie ma jeszcze tak dużo to już razi w oczy
Piękny ten wiciokrzew.
Goździki też lubię
Śliczna hostka Sumer Serenade.Podziwiam bo takiej nie mam
Szpaler hortensji, no no..Pięknie się zapowiada.Uwielbiam je.Samam mam już kilkanaście, ale nie w takim szpalerze .
To limki posadziłaś, czy jakie odmiany ??
Ślicznie u Ciebie jaka róża New Down ogromna moja przymarzła i odradza się powoli Twoja jest zaskakujących rozmiarów Wiciokrzew pewnie pięknie pachnie goździki w skalniaku będą miały super i jaką ozdobę dadzą i szpaler hortek mmmmmm extra
Moja teściowa ma inny wiciokrzew taki pomarańczowy i choć nie ma z nim problemu, to ten go bije. Jest o wiele ładniejszy, ciekawszy i pachnie. A szczególnie wieczorami, aż z drugiej stronie domu go czuć.
A ja u Ciebie podziwiam Funkie bo masz dużo pięknych odmian.
Hosta się rozpycha nieźle
Polecam Ci ją, choć masz dużo i to bardzo ładnych host.
A może pamiętasz nazwę swojej żółto-zielonej dużej hosty?
Co do hortensji sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądało i czy będą u mnie ładnie rosły, czy je wiatr nie połamie.
Wszystkie limki, przynajmniej takie kupowałam
Wcześniej kupiłam limki na nóżce i to nie są limki, bo jedna ma czerwone łodygi a druga jeszcze inna.
Miejscami ładnie , ale jest tyle kątów nie ogarniętych, że szok. Dziwię się, że w niektórych ogrodach jest wprost sterylnie, jak to możliwe ???
Róża przeszła osrte cięcie bo dosłownie weszła mi na głowę i dosłownie przechodząc tam musiałam się kłaniać
Wiciokrzew oczywiście,że pięknie pachnie - landrynkami
Goździki dzikuski znalazły swoje miejsce ale jeszcze ich rośnie sporo na wolności
Hortensje to teraz moje nowe dziecko, tam najwięcej chodzę
Róża- fotka z zeszłego roku.
Miejscami się dzieje, ale jak byś zobaczyła całość to byś się przeżegnała chyba, wszędzie chwasty i taka to walka z nimi.
Wiciokrzew szybko rośnie to Ci raz-dwa urośnie, róża tak samo, na drugi rok będzie miała ponad 2 metry zobaczysz. Ja na początku wątku pokazywałam jak przybrała w pierwszych latach.
Spotkamy się już niedługo.
Dla Ciebie fotka juki