Fajnie się rozrosl wiciokrzew.
Twoje juki jakieś ładniejsze. Może masz lepszą odmianę. Moje takie wysokie nie są.
Ciekawa odmiana, kolorek surfinii czy to petuni i rzut na ogród suuper!!
Żeby wszystko tak szybko rosło jak wiciokrzew to byłabym zadowolona bardzo
Nie mam zdjęć z bliska jak kwitną juki ale w tym roku zrobię, dzwoneczki kwiatów są jasno limonkowe
Wszystko limonkowe za mną chodzi i drzewa, i kwiaty, i limonkowe żurawki wczoraj kupiłam.
Piękne fotki o poranku i śliczne te limonkowe surfinie.
Tak patrze na Twoje maliny, i po raz kolejny się zastanawiam, co u mnie jest nie tak, że za nic nie chcą rosnąć. Słabe są, mizerne, jeden rząd powiedzmy jako taki, dwa pozostałe tragedia. Nie mam koncepcji o co im chodzi
Jolka, mniej więcej znam Twój ogród i myślę, że maliny mają u Ciebie za dużo słońca. U mnie rosną pod bzem, a za bzem lasek sosnowy daje cień od rana do południa i pod wieczór cień nachodzi z drugiej strony, więc mają trochę wytchnienia.
a maliny ja mam w pełnym słońcu już kilka lat, i jest im bardzo dobrze, a może przymroziło je trochę przy majowym skokach temperatur, dlatego są mizerne, mój tata w tym roku też właśnie ma ten problem, a co roku też nigdy nie miał kłopotów z nimi....
Dubelek się wkradł, więc wstawiam fotki
Pelargonie , koleus tojeść i starzec.
berberys
goździki
Nie wiem jak nazywa się ten krzew co tak na biało kwitnie, nadaje się na żywopłoty. Mam to z ogrodu po babci.