Jestem z rewizyta. Odnsnie skalniaka troche przesadzilam z roslinami jeszcze w tym roku nakupilam, ale w sierpniu wszystko uporzadkuje. Wszystko sie rozroslo i trzeba rozsadzac rosliny.
Tak jeszcze miesiac temu ledwo ledwo roslo. Rosliny nie mogly sie zebrac po szoku majowych mrozow, ale nadrabiaja. Gorzej z rózami bo musialy na nowo nawiazac pedy, szczegolnie wielokwiatowe, rabatowe i okrywlwe. Z pnacymi nie bylo problemu.
U ciebie pieknie, juki kolosy. W tym roku juki ucierpialy po przymrozkach liscie zolkna jakby grzyba mialy, pryskam. Widze, ze wszystkie takie sa na tutejszym terenie.
Masz w donicach tojesc rozeslana to bylina nie wiem czy wiesz.
Garnuszki bardzo ladne, jak zdobia ogrod.
Mam 4 szt rozy NewDawn 3 kupione w tym roku male ale kwitna duzo paczkow.
Jedna sztuka rosnie u mnie juz 5 lat dopiero teraz jak zobaczylam, ze te 3 co kupilam sa takie same jak ta moja dowiedzialam sie, ze to nie wielokw tylko pnaca new.... kazdego roku jesienia ja cielam krotko i nigdy nie mogla pokazac swoich mozliwosci. W tym roku juz ma 1,5 metra i mnostwo pakow kwiatowych, musze dla niej znalezc nowe miejsce bo szybko rosnie.
Nie mialam ppjecia o rozach kilka lat w stecz jak kazda znas ppglebiajac swoje wiadomosci od kilku lat ma jako taka wiedze i orietacje.
Rozpisalam sie bede zagladac bo za jednym razem umysl nie jest w stsnie wszystkiego ogarnac.
Pozdrawiam