Daria, napracowałaś się przez te pięć sezonów! Ale efekty super!!! Przepiękne rabaty, zadbane rozrośnięte rośliny! Ogromniaste trawy i hortensje. Szacun za odnawianie drewnianych paneli na tarasie i pergoli!
U mnie za rok taka rocznica, chyba też spróbuję zrobić takie podsumowanie
Aniu dziękuję, fajnie że i Tobie się podoba
5 lat temu było pustkowie, nie miałam żadnych rabat, a teraz tyle rabat i rośliny już fajnie rozrośnięte
Podsumowania są fajne
Ja to sobie nie wyobrażam jakbyś miała nie zgapić koniecznie! Pamiętaj odstępy co 1,2m żeby miały dla siebie dużo miejsca i u góry i w korzeniach.
Koniecznie rozdziel gatunkami, najwyżej będziesz przesadzać jak się pomylisz
Skąd ty te ptaki pościagałaś do ogrodu. To jest nie możliwe aby takie ptaki w Polsce były. Fotoshop wszystko po wkleja.
Czuję się jak bym była na ptasim zjeździe w Ameryce Południowej takie kolory.ptakow.
Dorcia każdy sezon u ciebie bardzo pracowity. Rabata różowa, rabata z limonkami i suchy potok z oczkiem przepiękne.
Zaglądam na ten tytoń piękny jest w dużej lepiej. Jednak każda roślina jak jest jej dużo to ładnie wygląda.
Jeszcze kompostownikiem się zachwycam. Mój też duży ale bezkomorowy. Przy takiej ilości roślin trzeba taki mieć.
Ela no witaj
Mam to szczęście, że mogę oglądać te ptaki u siebie w ogrodzie, ja się zachwycam i dzielę się tym z Wami. Ten żółty ptak to Wilga, to prawda jest bardzo egzotyczny, jak go pierwszy raz zobaczyłam to tylko wyobraź sobie... ♥♥♥
Tytoń miałam w 4 kępach i tak obficie kwitły, że szok, pozbierałam mnóstwo nasion, będę znów siała na parapety. Polecam bo kwitnie pięknie calutkie lato i kawał jesieni.
Z kompostownika też jestem zadowolona, pomysł dobry, bo materiał trwały, na pewno ktoś skorzysta
Również pozdrawiam i zdrówka życzę
Dla Ciebie specjalnie Wilga