Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 10:27, 30 sty 2013

Neska napisał(a)

Boćku, ja nie pamiętam (o zgrozo!) kiedy komunikacją wspomnianą jeździłam...nie wiedziałabym JAK się poruszać !

Ja też już zapomniałam kiedy jeździłam autobusami, pociągami. Do wygody łatwo się przyzwyczaić. Moje dzieci jeszcze nigdy nie jechały pociągiem. Już kiedyś zaczął się temat, że chcą jechać. Niestety nie podzielam ich entuzjazmu.

Neska, pewnie, że szybko przyzwyczajamy się do lepszego niż odwrotnie
mój synio zna "smak" podróżówania pociągiem i autobusami i lubi to choc nie ja serwuję mu te atrakcje
Zeta 10:40, 30 sty 2013

anula_wn napisał(a)
Boćku, ja nie pamiętam (o zgrozo!) kiedy komunikacją wspomnianą jeździłam...nie wiedziałabym JAK się poruszać !

Hehehe ja mam to samo ...czlowiek wygodnicki jest jak raz siem samochodem przejedzie to sprzedany....
Jak tam bumek naprawiony ??
anula_wn 11:07, 30 sty 2013

Zeta, będzie wieczorem !
ale faktycznie bez autka źle się człowiek rozkaprysza.....
właśnie jestem u Ciebie !
Joaska 11:09, 30 sty 2013

Witaj Aniu,
Bumki tak maja że się "zawieszają " w najmniej odpowiednich momentach,
mój sobie akurat koło w poniedziłek przedziurawił i opona okazała się do wyrzucenia bo spalona czy jakoś tak, no i co teraz dwie musieliśmy kupic bo przecież komplet musi być no i dodatkowe wydatki zupełnie nieplanowane sie mnożą same
kaisog1 11:11, 30 sty 2013

Anulka a to Ty nie wiedziałaś, że jak trwoga to do taksówkarza???? To lepsze źródło jak warsztat

...Winko i ploty.... rozmarzyłam się
anula_wn 11:45, 30 sty 2013

Asiu,
no właśnie ! planowałam wakacje w ciepłych krajach , a nie naprawy bumka..... !
ale tak to jest, życie swoje scenariusze pisze..... ehh

Gosia
nie wiedziałam !!!! a skąd niby....? ale traz już wiem
a Ty się nie rozmarzaj tylko się pakuj w autko i na ploty i winko przybywaj ! nie raz mówiłam....
kaisog1 11:46, 30 sty 2013

Kuś mnie, tak kuś a zobaczysz, że przyjadę
kaisog1 11:53, 30 sty 2013

...a swoją droga to ja miałam śmieszna sytuacje.... odnośnie taksówkarzy będzie

Jak miałam naście lat to pojechaliśmy brygada na działkę mojej siostry do Tomaszowa. Pojechaliśmy starym dużym fiatem.... Będąc w mieście kumpel zgubił kluczyki od samochodu Poszliśmy wiec na parking i próbowaliśmy samochód otworzyć czym się dało... W końcu znaleźliśmy jakiś drut i tym drutem próbowalismy przez uchyloną szybę podnieść pipek od drzwi..... Przejechała koło nas policja dwukrotnie... za trzecim razem zatrzymali sie i pytają nas: "może w czymś pomóc?" !!!!! Wyglądaliśmy raczej jakbyś kradli ten samochód a nie wymagali pomocy ale cóż.... podziękowaliśmy i odjechali
Całej sytuacji przyglądal sie także taksówkarz, który po półtora godzinnej walce z tym cholernym zamkiem zlitował się i pomógł... Otworzenie drzwi zajęło mu 3 sekundy tym drutem. Potem poszedl do bagażnika swojej taksówki wyjął takie cos jakby kostkę, rozebrał osłonę kierownicy, popodłączal kable i samochód zapalił! To zajęło mu jakieś 2 minuty! Stąd też wiem, że jak czegos nie można w samochodzie to trzeba wezwać taksówkę!
anula_wn 12:26, 30 sty 2013

hehe, Gosia widac wprawę pan miał !
ze mną jest tak, że nie lubię jak mi coś nie działa, ot co .

a kusic Cię będę , może się w końcu skusisz
kaisog1 13:29, 30 sty 2013

Ja tez nie znoszę jak coś nie działa.... szlag mnie trafia.... a najbardziej wtedy kiedy sama tego nie mogę naprawić