Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

beta 17:15, 29 sty 2013

Anulko na poprawę humoru pozdrowienia z Ustki

anula_wn 18:55, 29 sty 2013

Irenko,
pieszczoty będą jak autko zacznie współpracować

Beatko,

dziękuję ! tęsknię za morzem tak bardzo !!! lubię je o każdej porze roku
monteverde 18:58, 29 sty 2013

Bo jesteś Anna Prorokini i wyczuwasz pewne zdarzenia jutro jest nowy dzień i wszystko będzie oki
bociek 18:59, 29 sty 2013

O kurczaki, no w taka pogode to strajku samochodowego bym nie zdzierzyla. Anulka, wspolczuje. Ja bez samochodu mialabym problem sie poruszac, wiec lacze sie z Toba w bolu
anula_wn 19:09, 29 sty 2013

Aniu,
od jutra zatem prorokuję pozytywnie !

Boćku

może i zniosłabym dwu, albo i trzygodzinny powrót komunikacją miejską, którą nawet nie wiem jak się poruszać, gdybym nie miała laptopa i innych dupereli pospotkaniowych (próbniki, katalogi...)
nie specjalnie uśmiechało mi się to dźwigać....

ale już jest ok! dojechałam, bo okazuje się , że jest cudowna usługa i przyjeżdża taxi, co odpala nam autko (no mi nie pomogło, musiał mnie pociągnąć) , nie kosztuje to wiele, a ratuje jak się okazuje pół dnia!
więc teraz lecę na winko i ploty, bo na dzisiaj skończyłam !

o tym, że przed chwilą zobaczyłam , że śnieg (mokry i ciężki !) połamał mi nie tylko kulę, ale i pół jaśmina, nie wspomnę, bo i po co ? nie będę sobie psuć wieczoru......
Konstancja30 19:09, 29 sty 2013

anula_wn napisał(a)
chyba jestem czarownica!!!
pisząc rano, że przede mną ciężki dzień miałam na myśli 2 spotkania, angielski i inne "atrakcje"co mi dzień miały wypełnić co do minuty, ale nie było mowy o tym, że mi auto po drugiej stronie Wisły odmówi współpracy !!! a odmówiło !

czy ja byłam niegrzeczna?
czy komuś zanadto dokuczyłam?
skąd to fatum samochodowe ja się grzecznie pytam ????

nie czepiam się , po prostu te cztery kółka są mi cholernie potrzebne na codzień, bez atrakcji dodatkowych, bo jakby mnie to nie bawi........te atrakcje, które są nieprzewidziane i każą mi stać w śniegu i moknąć i przewalają mi cały dzień do góry nogami

wrrrrr
idę sobie poryczeć !

wiem, że nie ryczysz bo już w domku jesteś ... masz ferie ... leżysz gdzieś w okolicy kominka, w którym pali się wesoło ogień i czytasz sobie cuś ...

no i powiedz Anulka sama gdzie w takiej aranżacji ty możesz mieć teraz ten zbuntowany bumek ??? ... nio ...

i tak trzymać ...
anula_wn 19:15, 29 sty 2013

Izuś, nie ryczę , pewnie twarda jestem !
choć w kominku nie napaliłam, bo zaraz wychodzę..... ale za to muzyki pięknej słucham, czytam Was, kończę projekt i słucham jak z hukiem spada śnieg z dachu ! a bumek za karę na chłodzie stoi i moknie
bociek 19:18, 29 sty 2013

I w dodatku nie dostanie deseru ten bumek zly

Anulka, wlasnie, jak ktos sie przesiadzie z komunikacji miejskiej w auteczko to potem jako to dziecie we mgle Najwazniejsze, ze po klopocie i dzieki za rade, oby sie nie przydala

Pozdrawiam
anula_wn 22:35, 29 sty 2013

Boćku, ja nie pamiętam (o zgrozo!) kiedy komunikacją wspomnianą jeździłam...nie wiedziałabym JAK się poruszać !
Neska 23:39, 29 sty 2013

anula_wn napisał(a)
Boćku, ja nie pamiętam (o zgrozo!) kiedy komunikacją wspomnianą jeździłam...nie wiedziałabymJAK się poruszać !

Ja też już zapomniałam kiedy jeździłam autobusami, pociągami. Do wygody łatwo się przyzwyczaić. Moje dzieci jeszcze nigdy nie jechały pociągiem. Już kiedyś zaczął się temat, że chcą jechać. Niestety nie podzielam ich entuzjazmu.