ten sama dylemat mam ( ...jest nas dwie ....tylko u mnie 5x6 ...bez znaczenia ...bo bylinówka z rózami w marcu wyglada paskudnie ..nie strawłam widoku ...a wydawało mi sie takie sadzenie dobrym pomysłem.
podobnie jak ty czekam na jakies propozycje szkieletu zimozielonego bo nic nie moge sensownego znalęć w necie
To że widoczna z 3 stron to nie problem. To najwyższe od tej czwartej strony trzeba dać Malutka rabatka, a sporo chcesz upchnąć, chyba za dużo.
Oprócz kryterium wielkości bylin warto, Aniu, zwrócić uwagę na to, które z tych bylin będą ładne zimą, czyli zostaną Ci: liatra, rozchodniki, jeżówki, sesleria i rudbekia (jak ja dorzucisz, ale ładny bardzo zimą jest też kłosowiec). Reszta zanika na zimę. Więc te ładnie zasychające na zime trzeba rozrzucić po całej rabacie, żeby nie było ich kumulacji w jednym miejscu, a pusto w innym.
i u typografia spotyka się z ogrodem złotego podziału używa się między innymi projektując książki oczywiście dobrze zaprojektowane książki stad wzięła się nazwa mojego wątku