Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza II

Ogrodowa przygoda Łukasza II

nawigatorka 20:56, 03 wrz 2017

Inspiracje znam super będzie. A jaki materiał? Ja bym tam prysznic wzięła
Luki 21:00, 03 wrz 2017

Aniu wiesz jak mi tych drzew szkoda już tak pięknie spełniały swoją rolę, a tu dupa i nie wiem czy sadzić to samo czy kombinować coś innego, ale nie ukrywam przydałoby się czyjeś świeże spojrzenie na żywo bo tutaj zdjęć z domami sąsiadów wstawiać nie będę
Rabaty jakoś sobie radzą w tym roku, a opieki to mają ze 30% tego co w zeszłym roku... najdziwniejsze, bo jakoś specjalnie gorzej nie wyglądają

Olu wiesz o coś takiego mi chodziło, mam jeszcze dwa pomysły można powiedzieć autorskie bo nigdzie takiego czegoś nie widziałem, ale to jak w totka wygram bo koszt wykonania byłby zabójczy
Całość ze zbiornikiem planuje wykonać ze stali i ocynkować. Wykończę to ,albo farbą, albo drewnem. Priorytet to całkowite ukrycie wszelakich kabelków, rur, mocowań itp. mam już wszystko obmyślone poza dwoma detalami
Luki 21:03, 03 wrz 2017

Ewo gdzie tam brawo daleka droga, ale dziękuję.

Margarytka może do czerwca przyszłego roku się wyrobie

Asiu inspiracja krąży już chyba 2 lata po pincie, ale u mnie jak to powstanie prysznic musiałabyś brać na siedząco Materiał to stal i drewno.
Margerytka40 21:06, 03 wrz 2017

Już wiem kogo prosić o pomoc co do wyliczenia wydajności pompy jakby co
bacowa 22:30, 03 wrz 2017

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4884-jestem-sobie-ogrodniczka-hop-sa-sa?page=11

Ktoś na O już ma takie coś .
Zana 07:10, 05 wrz 2017

Luki napisał(a)
Element wodny ma być po części oparty na takiej zasadzie
https://pl.pinterest.com/pin/370280400590424216/

Takie moje wstępne gryzmoły, jako rośliny mają być głównie trawy plus coś... i na pewno kolumnowy buk chyba, że mi się odwidzi i inne drzewo tam posadzę.

Baaardzo mi się to podoba. Działaj.
Luki 20:38, 05 wrz 2017

Asiu moje obliczenia są tak łopatologiczne, że ich dokładność jest wątpliwa, ale mam czas może coś wymyślę

Ewo no i super , ale ja nie chce czegoś takiego jak w inspiracji, takie wrota do mnie nie przemawiają
Nie biorę udziału w wyścigach kto pierwszy bo tak to zabrzmiało.

Anula łooo do działania daleka droga, ale może jakieś rośliny zgromadzę jeszcze w tym roku

Luki 20:41, 05 wrz 2017

Pogoda do .... wiadomo do czego.
Nie dowierzam, że w ciągu tygodnia tak szybko rośliny zbrzydły. Bylinowa miała mieć jeszcze swoje 5 minut bo do tego się szykowała, a tu wszystko zaczęło kwitnąć i rozmoczyło się od deszczów... jeżówki zaczęły szarą pleśń łapać. Wszystko jest takie bleee, hortki nawet nie zaczęły dobrze kwitnąć, a już zaczęły brązowieć od nadmiaru wody na kwiatach.

Oj nie lubię tego sezonu
lojalna_ 20:44, 05 wrz 2017

Kurtyna wodna piękny pomysl . Łukasz powodzenia bardzo fajne ))

Zamówiłam trzy ambrowce mają byc koniec pazdziernika. ))
asiak 20:50, 05 wrz 2017

Luki napisał(a)
Pogoda do .... wiadomo do czego.
Nie dowierzam, że w ciągu tygodnia tak szybko rośliny zbrzydły. Bylinowa miała mieć jeszcze swoje 5 minut bo do tego się szykowała, a tu wszystko zaczęło kwitnąć i rozmoczyło się od deszczów... jeżówki zaczęły szarą pleśń łapać. Wszystko jest takie bleee, hortki nawet nie zaczęły dobrze kwitnąć, a już zaczęły brązowieć od nadmiaru wody na kwiatach.

Oj nie lubię tego sezonu

Z tą pogodą i roślinkami to prawda. U mnie też pada