Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza II

Ogrodowa przygoda Łukasza II

Iwk4 22:39, 11 wrz 2017

Luki napisał(a)
Aniu Priorytet to całkowite ukrycie wszelakich kabelków, rur, mocowań itp. mam już wszystko obmyślone poza dwoma detalami

Projekt bardzo mi się podoba i tego się u Ciebie spodziewałam, hi, hi.
Jesteś mistrz perfekcji.
Iwk4 22:49, 11 wrz 2017

leon60 napisał(a)
W końcu coś innego i nie oklepanego będzie ekstra
Z czego planujesz ją wykonać ?

Myślę, ze Ewy bacowej komentarz raczej dotyczył się Oli wypowiedzi. Faktycznie, taka konstrukcja się pojawiła w nieco innym materiale, nie zmienia to faktu, że może to wyjść zupełnie fajnie, na dodatek w takim zestawieniu roślin, jak na rysunku. Jak się zdecyduję kiedyś na lejącą się wodę, pewnie też nie będzie to nic nowego.
Ps. Na rynku w Chełmnie jest taka mega konstrukcja, stałam i się gapiłam
http://www.fluidi.pl/grafiki/0181/18182_P_610883609.jpg
http://bywajtu.pl/media/dynamic/pictures/GgXOTsnQjSeg.1200x1200.jpg
http://fotopolska.eu/foto/703/703780.jpg
Kindzia 09:21, 12 wrz 2017

Ja tak jednak ciągle myślę, że powinieneś zawód zmienić, a Twoja wiedza techniczna bardzo by się przydała...masz to coś Luki, musisz pomyśleć poważnie...

Ciekawa jestem tylko czy linia (znowu podepniemy koło 20 metrów, ale to wiosną) wydoli...jak myślisz, czeka mnie następny elektrozawór czy da radę?
Gardenarium 10:07, 12 wrz 2017

Luki napisał(a)

Jakie to hortensje? Vanille Fraise?

Instagram Ogrodowiska
Luki 20:56, 12 wrz 2017

Kasiu wiem, wiem i pamiętam... niestety nie zawsze można zrobić to co by się chciało. Nie ukrywam byłem ostatnio służbowo w Rzeszowie, ale sam nie jeżdżę tylko z całą ekipą i to takie szybkie wyjazdy na wizję i tyle nie ma czasu dla siebie

lojalna_ 20:59, 12 wrz 2017

Mój Grzesiu taka zrobił przed zakładem pracy tylko jest ogromna ))) latem rewelacja ))
Luki 21:00, 12 wrz 2017

Iwonko mnie to tam nie przeszkadza, ale wiesz to tak jakby porównać ściankę Ewy i Oli. TO ścianka wodna i to ścianka wodna, ale całkiem coś innego, ale fakt tego co mam w głowie i na rysunkach technicznych nie widać tutaj
Te rynkowe wrota gdzieś widziałem na zdjęciu, super sprawa

Luki 21:06, 12 wrz 2017

Kindzia napisał(a)
Ja tak jednak ciągle myślę, że powinieneś zawód zmienić, a Twoja wiedza techniczna bardzo by się przydała...masz to coś Luki, musisz pomyśleć poważnie...

Ciekawa jestem tylko czy linia (znowu podepniemy koło 20 metrów, ale to wiosną) wydoli...jak myślisz, czeka mnie następny elektrozawór czy da radę?

No i kolejna co mi zagwozdki życiowe daje ja już myślę od roku, ale teraz przynajmniej mam zajęcie

Ja tam myślę, że wydoli bo nie ma reduktora ciśnienia, a te macie wystarczające Przynajmniej żeby to sprawdzić nie trzeba wiele robić .
Luki 21:07, 12 wrz 2017

Gardenarium napisał(a)

Jakie to hortensje? Vanille Fraise?

Danusiu tak to Vanille Fraise, miło mi, że zajrzałaś
Luki 21:08, 12 wrz 2017

lojalna_ napisał(a)
Mój Grzesiu taka zrobił przed zakładem pracy tylko jest ogromna ))) latem rewelacja ))

Super sprawa
Widziałaś może zdjęcia powiązanych drzew, które wkleiłem dla Ciebie parę stron wcześniej, ale zapomniałem zawołać