No jak ty to robisz że ci się tak grujecznik przebarwił? Zaczaruj mojego . Bo na razie tylko żółkną mu liście i zaczynają opadać. A zapachu to ja w ogóle nie czuję nigdy od niego.
Daria
ciekawe ,czy w przyszłym sezonie też tak się przebarwi
mam nadzieję ,że szybko podskoczy do góry ,bo narazie wzrostem nie grzeszy i trochę śmiesznie wygląda przy wysokich brzozach i jarząbkach
dziękuje za pochwały moich skromnych dekoracji
Buziaczki
Aniu dziękuję bardzo bardzo
Agatko
na takich kadrach ogrody wyglądają pięknie wystarczy dobre światło ,zbliżenie i już jest piękniej
Buziaki
Kasiu
dziękuję
zależało mi ,żeby było bezobsługowo przede wszystkim ....
ta skarpa jest mocno stroma i stąd taki pomysł .....
dąbrówka i macierzanka jeszcze pewnie pozarasta te kamienie ,więc będzie trochę lżejsza w odbiorze
Agatko to nowy nabytek zakupiony właśnie ze względu na te przebarwienia
zapachu też nie czuję ,ale Gosia pisze ,że opadające schnące liście pachną
widziałam u Ciebie te dziwne dziurki w trawniku ....nornica ....ech ...oby sobie szybko poszła skąd przyszła
Aniu
zgłębiaj temat teraz masz jeszcze miejsce ,a ja z drzewami już muszę się ograniczać -przecież kiedyś urosną
Madziu, zmobilizowałaś mnie do jesiennych dekoracji Kupiłam wrzosy i co nieco zaczęłam.
Memory już tak Ci zakwitł!? Ja na swojego młodziutkiego czekam z niecierpliwością. Może będzie miał ze trzy kłoski!?
Dorotko
niestety dyńki robione innymi rękami -ja niestety taka zdolna nie jestem
ale te twoje z nasionek stipy z chęcią spróbuję zrobić ,jeśli tylko mi podpowiesz jak je zrobiłaś
poszerzyłam dziś różankę na nowej części,na przód dałam w 3 rzędach na mijankę lawendę -przycięta po podziałach ,więc słabo widać i pomiędzy podosadzałam stipę
szału narazie nie ma ,ale liczę na przyszły sezon
na dalszym kawałku z bordową brzozą dosadziłam red barony
a kawałek dalej ,gdzie poprzesadzałam astry utworzyłam przedszkole beatlesowe