Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 20:11, 02 paź 2017

benia9185 napisał(a)
Człowiek orkiestra ,ktoś wyżej napisał i zgadzam się w tym w 100%.Jestes niemożliwa Magdo! Tyle roboty odwalić w tak krótkim czasie to mistrzostwo świata!i Choć nie zawsze komentuję to obowiązkowo zaglądam do Ciebie i kibicuję wszystkim poczynaniom

Dziękuję za kibicowanie i miłe słowa
Co ja poradzę......dom leży odłogiem ,a ja cały wolny czas umorusana ziemią lubię prace ogrodowe no może nie wszystkie .... dziś zdzierałam darń znowu do nowej rabaty i teraz leżę i jęczę ,że ręka boli
Magleska 20:13, 02 paź 2017

effka napisał(a)
Hej, jejku ale stron do czytania, dopiero co wróciłam z urlopu, musze szybko narobić

O wróciłaś ,to pędzę nowy trawniczek oglądać
jolanka 20:21, 02 paź 2017

Magleska napisał(a)

To taki cichy plan ,a co z tego wyjdzie ....zobaczymy niestety mam tendencje do upychania i robienia misz-maszu , tyle kwiatków mi się podoba ....,
Ale za to dziś stworzyłam nową rabatę przy warzywniku

Magda, nie wiesz o czym mówisz Mnie sie nie tylko mnóstwo podoba, kupuję a potem dopiero zastanawiam się co z tym zrobić Misz-masz to malo powiedziane
Magleska 20:22, 02 paź 2017

W niedzielę odpoczywając i gapiąc się na ogród wymyśliłam nową rabatę przy warzywniku powstała dziś rabata z samej rozplenicy japońskiej nn i zawilców białych ( nazwę już zapomniałam ..... a wszystko przez moją mamę ,bo jej się moje skrzynie źle kojarzą ( cmentarzysko ) postanowiłam je troszkę zasłonić
Chcę żeby ta rabata była biała dlatego chyba jeszcze dosadzę tam białe tulipany ,żeby wiosną nie była pusta

Ponieważ robiłam porządek w skrzyniach ,to przy okazji powstała też rabata zaogniskowa
Marnie wygląda ,ale co tam ,pokażę
Sama obiela i żurawki bordowe ( jaka odmiana nie pamietam )
Magleska 20:25, 02 paź 2017

jolanka napisał(a)

Magda, nie wiesz o czym mówisz Mnie sie nie tylko mnóstwo podoba, kupuję a potem dopiero zastanawiam się co z tym zrobić Misz-masz to malo powiedziane

O ....to witaj w klubie najgorzej jak przy okazji kupię coś co mi się spodoba ,a później chodzę po ogrodzie i myślę ,gdzie to posadzić ....... a później przesadzam ,bo znowu coś
Kasiolaaa 20:59, 02 paź 2017

Madziu to jaki ty masz zawod ogrod wypieknial tulipany juz sadzilas czy jeszcze nie
mrokasia 21:13, 02 paź 2017

Magda, na chwilę Cię z oka spuścić nie można bo zaraz jakąś rabatę machniesz .
Super .
Magleska 21:36, 02 paź 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Madziu to jaki ty masz zawod ogrod wypieknial tulipany juz sadzilas czy jeszcze nie

Część już mam posadzone - w serbowej i umbrowej , ale jeszcze mam ok 80 do wkopania , masakra z tymi cebulkami ,wpierw człowiek nakupuje ,a później musi posadzić
Magleska 21:37, 02 paź 2017

mrokasia napisał(a)
Magda, na chwilę Cię z oka spuścić nie można bo zaraz jakąś rabatę machniesz .
Super .

mam nadzieję ,że te zawilce w przyszłym sezonie będą cudne
MirellaB 22:25, 02 paź 2017

Skrzynie kojarzą mi się tak jak Twojej mamie. Właśnie z tego powodu takiego czegoś u mnie nigdy nie będzie.
Fajny pomysł z przysłonięciem ich rozplenicami
Tulipany jednak bym dała w innym kolorze, bo białe na tle białych skrzyń będą mało widoczne.

Twój ogród coraz piękniejszy