dziękuję za odwiedziny
glediczja taka strasznie wielka ma być ....masakra ...... !!! a można ją ciąć ,żeby taka nie urosła ?
muszę ją przesadzić ?
tu ją mam
Dzięki za pomiary nie wytrzymam! Wonderwoman już cisy wsadziła
Ale to niesprawiedliwe, że masz urlop i to aż tydzień heheh. Jak teraz by mi się taki przydał... wracam z pracy przed 17, a o 18 już ciemno czekam do soboty i niedzieli z grubsza robotą.
Dlatego wykorzystuje na maksa ten tydzień później już nie będę mieć wolnego
Ps . Jak myślisz ,te cisy jako parawanik ogniska dobrze by tu wyglądały ? Zostały mi z brzozowej ....zastanawiam ,czy je tam dać hmm ....
A gdzie czarna szmata ,będą kamyczki i stół z ławami ( zabrany z przodu domu )
Słabe zdjęcie telefonem
Bardzo dobrze wyglądają jako zasłona ogniska. Tylko czy gorąco od ogniska ich nie osłabi, hm nie znam się
Piekna okazy, wcale nie takie małe, u nas bylejakie kilkadziesat złoty za sztuke kosztują.
Uwielbiam podwójne tarasy, czyli jeden przy domu i jeden w ogrodzie. Super pomysł. Wpraszam się na pieczenie kiełbasek!
Magda to były lata osiemdziesiąte, moje dzieciństwo. Pies należał do rodziców. Nie pamiętam ile miał lat jak odszedł ale dożył godnej starości. Jak już wspomniałam to był dobrze wyszkolony pies, reagował na komendy wzorcowo.
Cisy zdecydowanie za blisko paleniska mas, Sylwia ma racje.
Już sobie wyobrażam brzoaową jak za dwa sezony stęrzeje, ba nawet w jeden sezon będzie widać efekt.