Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 20:09, 25 paź 2017

kerii napisał(a)
Brzozowa wyszła Ci świetnie, zwłaszcza podoba mi się ten mix traw przed i chyba coś odgapię na moją miśkową bo cały czas jakaś taka łysawa mi się wydaje zwłaszcza, że one namyślają się kwitnąć dopiero w sierpniu a reszta sezonu zielona. Więc może takie berberysy z turzycami brązowymi nadrabiały by kolorem zanim hortki się nie ogarną

Co do brzóz piękne są i podobają mi się ale... Ale mój praktyczny umysł leniwca już widzi wszędzie te sryliony drobniutkich listków, które się grabi i grabi już nie wspomnę o wiosennej żółci na tarasie i parapetach.
Ja mam dwie w okolicy jedna w ogrodzie, drugą za płotem i co wyjdę na wiosnę na taras to nie nadążam blatu od stołu ścierać a tak jak teraz to listki i gałazki wszędzie.

No ale to tylko takie moje zdanie odrębne i pewno wielbiciele brzóz mnie zakrzyczą

Odgapiaj ile chcesz i co chcesz ja cały czas coś zgapiam
Berberysy z turzycami mi sie tez bardzo w tym połączeniu połączeniu podobają

Co do brzóz i liści ..... u mnie tak wieje ,ze wszystko wywiewa ,a pozatym mam cudowny odkurzacz do liści zanim moje urosną to trochę minie
Magleska 20:10, 25 paź 2017

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Brzozowa piękna!! Jak tam już kolory jesiennie pięknie grają!!!

..... dziękuje ślicznie
sylwik69 20:59, 25 paź 2017

Magda dziękuję za miłe słowa za odwiedziny i potwierdzam,żę turzyce a w szczególności Bronze fajnie współgrają z berberysem,mam taki zestaw i na pewno go powtórzę.Twoja Brzozowa już świetnie wygląda,nabrała jesiennych kolorów
Magleska 21:41, 25 paź 2017

Sylwia dziękuję za wizytę cieszę sie ,że moja brzozowa w końcu po wielu przeróbkach jest fajna
Brzozowadzie... 21:57, 25 paź 2017

Co do brzóz i liści ..... u mnie tak wieje ,ze wszystko wywiewa ,a pozatym mam cudowny odkurzacz do liści zanim moje urosną to trochę minie

Napisz proszę, jaki Ci się sprawdził, bo właśnie wybieram i przetestowane są na wagę złota
MirellaB 00:58, 26 paź 2017

Magleska napisał(a)

Odgapiaj ile chcesz i co chcesz ja cały czas coś zgapiam
Berberysy z turzycami mi sie tez bardzo w tym połączeniu połączeniu podobają

Czy to są zdjęcia brązowych traw z berberysami? Trawy widzę, ale berberysów nie, a chętnie bym zobaczyła to zestawienie
Jaką odmiana berberysów pasuje do tych traw?
MirellaB 00:59, 26 paź 2017

Ślicznego masz psiaka
Magleska 07:34, 26 paź 2017

MirellaB napisał(a)

Czy to są zdjęcia brązowych traw z berberysami? Trawy widzę, ale berberysów nie, a chętnie bym zobaczyła to zestawienie
Jaką odmiana berberysów pasuje do tych traw?

Berberysy maleństwa te co ty masz- electry ..... kupiłam 5 szt -dla ich jesiennego koloru

A w umbrowej mam berberysy chocolatte połączone z grackami i stipą

Psiak i ja dziękujemy

Magleska 07:35, 26 paź 2017

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Napisz proszę, jaki Ci się sprawdził, bo właśnie wybieram i przetestowane są na wagę złota

Wysłałam na priv daj znać ,czy link działa
benia9185 08:19, 26 paź 2017

Heloł Madzia Jestem w przelocie,bo zarobiona żem (dziecko komunijne mam)różaniec,spotkania i te sprawy,dobrze,ze choc w robocie neta moge dopaśc Brzozowa oczywiście godna naśladowania ,a jakże! jak wiesz też mam w planach na wiosne i dumam co tam ma być?Mam 10 berberysów takich jak Twoje erectra wsadzone tymczasowo i za gęsto planuje je gdzieś sensownie wkomponować tylko nie podobaja mi się bo zamiast w górę rosnac to na boki się rozłażączyżby w konia mnie zrobili z nimi? Twoje ładne smukłe,od razu widać ,ze to erectra.zerknij na te moje nieszczęśniki,co myślisz? szpaler cisowy dorodny,zazdroszczę zapału i siły,mnie najbardziej przeraża zrywanie darni,za wąsko wszędzie i trza poszerzać,a pod brzozową rabate to chyba glebogryzarke wynajmę ,bo nie zedrę tej trawy za cholerę tak tam twardo! ziemia gliniasta i twarda jak skała
Ps.Jak długą i szeroka masz brzozową?