Ale jesteś zdolnaaaa ....pochwał się troszkę pracami
Bardzo Cię poroszę o te krasnale na priv chciałabym takie oryginalne mieć ..... tylko ,ze ja beztalencie i liczę na przyjaciółkę ja będę zszywać na maszynie ,bo tyle umiem
Sylwia kupiłam w L te co Ty masz odgapiłam
Jedno wisi na drzewku
A drugie na parapecie stoi ....tylko nie wiem ,czy to dobry pomysł ....mogą się bać ,za blisko chyba ?
Ja częściowo ścięłam nie wiem ,czy trzeba chodzi mi o mniej roboty wiosną
Rozplenice wiązałam da się 4 trytytki zużyłam na jedną sztukę ,takie wielkie się zrobiły ..... tylko te wbijające się nasiona rozplenic ....masakra .....
Muszę poszukać tych haczyków tesa ..........jak mi sie uda to zrobić ,to roleta będzie podciągnięta prawie do samej góry
Na szczęście na noc mam zewnętrzne rolety
Kulkę przewieś na tej samej gałązce kawałek dalej od pnia, ptakom wygodniej i bezpieczniej, domek ten co wisi dałabym gdzieś na stojąco jak dużych drzew nie ma bo może przy silnym wietrze pokaleczyć pień.
Na parapecie powinny przylatywać , u Kasi w Mojej Bajce przylatują na parapet.
Może dzisiaj znajdę czas to wrzucę jak swoje dałam.
My wkopaliśmy stemple w ziemie i przykręcone są przez dno do stempli- stoją na słupkach jakby I już je ptaszki obczaiły
Przywłaszczaj ja od Kindzi przywłaszczyłam hihi
Teraz tyle sposobów czytam na kafle ..... a jak je miałam w poprzednim domu( te błyszczące ,) ,to nic nie znalazłam,żadnych sposobów ...... ,na kolankach myłam i na sucho wycierałam ......
...... pewnie temu ,że o Ogrodowisku nic nie wiedziałam tu na wszystko są rady
A ten ocet do takich drewnopodobnych matowych też się nada ?
Tak idealnie to nie ma ale dziękuję ,za miłe słowa
Nie cierpię listopada .... chcę już wiosnę
W przedogródku rozczochrane buksy i liście do sprzątania
Chciałbym jeszcze trawę ostatni raz skosić ,ale pada ....a wczoraj było ładnie ,to w domu sprzątałam ech,
....pogoda ....
Miłego również
Edit
Nigdy nie przechowywałam pelargoni ....szczerze nie wiem .....
Chyba muszę się do Wrocka przeprowadzić ....zawsze mi się Wrocław bardzo podobał i mówiłam ,że mogłabym tam mieszkać ...... mam rodzinę blisko Wrocławia - w Praczach ....... u Ciebie ciepło dłużej ......
Ps. Za pochwały dziękuję .....lecę do Ciebie