Witam Cię serdecznie powiem Ci ,że też u Ciebie cichaczem bywam .......
Korzonek w płynie ......hmmm..... list napisałaś hihihi .....pozdrawiam i lecę do Ciebie
Hihi ....bielizna i perfumy - stare czasy ale też nie pogardzę ,bo samej ,to mi szkoda kasy
.....a ciekawie będzie jak w pracy każdy będzie opowiadał co dostał.....hihihi - już widzę te miny .. ......
....pistolet do kleju na gorąco też bym chciała
Czekam na Twoje pomysły ....na pinterescie widziałam takie fajne skrzaty z choinek .....tam jest tyle pomysłów ,że aż nie wiem na co się zdecydować
Fajne ....mi też się podobają ..... ale nawkurzałam się na maszynę do szycia przy szyciu czapek ..... nie mam cierpliwości i gdybym je sama robiła ,to poszło by wszystko w kąt .... dzięki przyjaciółce się nie poddałam
Jutro idę na parapetówkę do dalszych znajomych ......czy własne pierniczki w ładnym słoju i wino to wystarczy ? Czy jeszcze coś wypada dać ? ..... jak u mnie byli ,to tez z winem
Sama nie wiem .... może jakiegoś kwiatka jeszcze dokupić ?
Dziękuję za pochwały ....ale gdzie mi tam do Twoich cudów ,które sama tworzysz muszę z tą zimną porcelaną popróbować ,ale jeszcze składników nie mam .... za krótkie dni i za mało czasu na wszystkie chciejstwa i przed domem jeszcze dekoracji nie zrobiłam .... pomalutku