Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

eVka 22:45, 02 gru 2017

Magleska napisał(a)

Ciekawe czy Ci je przyniesie hihi ......niezłe życzenie
A ja z pomocą przyjaciółki stworzyłam 3 gnomki
Takie dwa

I takiego

Jeszcze nogi im muszę doszyć ale i tak myślę ,że wyszły niezłe .... stare swetry się przydały

Czadowe!!! Lepsze o wiele niz sklepowe, BRAWO!!! A jaka satysfakcja że selfmade
Magleska 22:46, 02 gru 2017

Kasia_CS napisał(a)
haha!! Ja w tym roku wyjątkowo słabo z zamówieniami ogrodniczymi u Mikołaja Chociaż na liście chciejstw wpisałam Korzonek w płynie ciekawe,czy któryś z elfów się nade mną zlituje

A w ogóle to jestem u Ciebie pierwszy raz i pozdrowienia zostawiam W wolnej chwili poznam się z ogrodem bliżej, na razie widziałam piękny zaśnieżony widoczek i psisko z pierwszej strony

Witam Cię serdecznie powiem Ci ,że też u Ciebie cichaczem bywam .......
Korzonek w płynie ......hmmm..... list napisałaś hihihi .....pozdrawiam i lecę do Ciebie
Magleska 22:55, 02 gru 2017

Anitka napisał(a)

Mam parę pomysłów, ale jeszcze trochę rzeczy mi brakuje, a dzisiaj w pracy do 15 jestem. Jutro zakładam ciepłe gacie i idę na szabry w plener. Jak coś zrobię to wrzucę zdjęcia.

Oj my kobitki, gdzie te czasy co perfumy, bieliznę .... od Mikołaja dostawałyśmy. Teraz to biedaczek musi częściej działy ogrodnicze i narzędziowe odwiedzać I to nie tylko dla Panów.

Ja bym pistolet do kleju na gorąco chciała, bo mam popsuty. Widły amerykańskie też by się przydały.

Już widzę minę rodziny i znajomych gdy pytają "co od Mikołaja dostałaś" - " W tym roku widły amerykańskie"

Hihi ....bielizna i perfumy - stare czasy ale też nie pogardzę ,bo samej ,to mi szkoda kasy
.....a ciekawie będzie jak w pracy każdy będzie opowiadał co dostał.....hihihi - już widzę te miny .. ......
....pistolet do kleju na gorąco też bym chciała
Czekam na Twoje pomysły ....na pinterescie widziałam takie fajne skrzaty z choinek .....tam jest tyle pomysłów ,że aż nie wiem na co się zdecydować
Magleska 22:56, 02 gru 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ha ha ha ubawiłam się nieźle Ja listu nie pisałam , ale rok temu pod choinką nawozy znalazłam

Nawozy ..... hihihi nieźle ..... szalone jesteśmy
Magleska 23:04, 02 gru 2017

effka napisał(a)

Czadowe!!! Lepsze o wiele niz sklepowe, BRAWO!!! A jaka satysfakcja że selfmade

Fajne ....mi też się podobają ..... ale nawkurzałam się na maszynę do szycia przy szyciu czapek ..... nie mam cierpliwości i gdybym je sama robiła ,to poszło by wszystko w kąt .... dzięki przyjaciółce się nie poddałam
Jutro idę na parapetówkę do dalszych znajomych ......czy własne pierniczki w ładnym słoju i wino to wystarczy ? Czy jeszcze coś wypada dać ? ..... jak u mnie byli ,to tez z winem

Sama nie wiem .... może jakiegoś kwiatka jeszcze dokupić ?
eVka 23:14, 02 gru 2017

Magleska napisał(a)

Fajne ....mi też się podobają ..... ale nawkurzałam się na maszynę do szycia przy szyciu czapek ..... nie mam cierpliwości i gdybym je sama robiła ,to poszło by wszystko w kąt .... dzięki przyjaciółce się nie poddałam
Jutro idę na parapetówkę do dalszych znajomych ......czy własne pierniczki w ładnym słoju i wino to wystarczy ? Czy jeszcze coś wypada dać ? ..... jak u mnie byli ,to tez z winem

Sama nie wiem .... może jakiegoś kwiatka jeszcze dokupić ?

Ja bym cierpliwości nie miała za nic.
Prezent super, dokup jakiegoś storczyka, bo to każdy prawie lubi i będziesz miała czyste sumienie
Udanej zabawy
Kasiek 23:16, 02 gru 2017

Siedze i sie usmiecham czytajac i ogladajac Pochwale gnomki i wszystko inne, bombowo Ci wyszly
Prezent dla znajomych, moim zdaniem, trafiony
Magleska 23:23, 02 gru 2017

effka napisał(a)

Ja bym cierpliwości nie miała za nic.
Prezent super, dokup jakiegoś storczyka, bo to każdy prawie lubi i będziesz miała czyste sumienie
Udanej zabawy

Masz rację .... dokupie jutro jakiegoś storczyka jeszcze
Magleska 23:26, 02 gru 2017

Kasiek napisał(a)
Siedze i sie usmiecham czytajac i ogladajac Pochwale gnomki i wszystko inne, bombowo Ci wyszly
Prezent dla znajomych, moim zdaniem, trafiony

Dziękuję za pochwały ....ale gdzie mi tam do Twoich cudów ,które sama tworzysz muszę z tą zimną porcelaną popróbować ,ale jeszcze składników nie mam .... za krótkie dni i za mało czasu na wszystkie chciejstwa i przed domem jeszcze dekoracji nie zrobiłam .... pomalutku
jolanka 08:40, 03 gru 2017

A ja Mikołaja poprosze o pomocnika do używania w ogrodzie tych wideł i szpadelkow Rodzaju męskiego Może nie umieć mówić