Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

kerii 12:24, 30 lis 2017

Madzia dziękuję. Tu nic mądrego nie da się napisać i niestety wiem bardzo dobrze jak to jest żyć z mieczem Damoklesa na głową. Przerabiałam to trzy lata temu. Teraz poszło szybko zanim sobie w ogóle zdążyłam uświadomić.

Madzia nie myśl bo to zabija psychicznie, ciesz się z każdego kolejnego dnia choć czasami wydaje się, że jest on kijowy ale jest.

Przytulam...

Misia 12:38, 30 lis 2017

Widzę zimą powiało u Ciebie i smutnymi tematami Też to przechodziłam 5 lat temu ale z mamą i o wiele za szybko więc jak Was czytam to zawsze smutno mi się robi i tęskno... ale tak jak Jola pisze trzeba się cieszyć z każdego dnia. Pozdrawiam ciepło
eVka 15:46, 30 lis 2017

Magleska napisał(a)

Niestety nie .....może przez psicę ..... chociaż ona i tak najczęściej w domu jest ..... a może te ziarenka z Lid.. niedobre ....nie wiem czemu nie przylatują .....

U mnie pod koniec zimy dopiero zaczęł przylatywać, musiały odkryc nowa restaurację na mapie

P.S. ALE MASZ ZIMĘ!!! u nas deszczyk pada
Lulilaj 15:56, 30 lis 2017

Piękna zima . Trzeba wypatrywac Mikołaja
Magleska 16:56, 30 lis 2017

Jolu i Misiu dziękuję Wam bardzo .......staram się jak tylko mogę utrzymać normalności trochę .......
Dosypało śniegu
Magleska 17:01, 30 lis 2017

effka napisał(a)

U mnie pod koniec zimy dopiero zaczęł przylatywać, musiały odkryc nowa restaurację na mapie

P.S. ALE MASZ ZIMĘ!!! u nas deszczyk pada

Mam nadzieję ,że te ptaszki w końcu i do mojej kuchni zawitają
Pięknie się zrobiło ,ale jak ja rano do pracy pojadę ..... masakra na drodze ....zanim to ogarną służby .....miałam wypadek zimą i od tamtej pory strasznie mnie stresuje jazda .......
Tymczasem

Magleska 17:16, 30 lis 2017

Lulilaj napisał(a)
Piękna zima . Trzeba wypatrywac Mikołaja

Nie wiem czy do mnie przyjdzie hihihi ..... nie wiem czy grzeczna byłam

I nadal sypie ....
mrokasia 17:21, 30 lis 2017

Magda, nie chcę Cię martwić ale z tego co wiem to Ty baaaaardzo niegrzeczna byłaś... zamiast spokojnie siedzieć to ciągle coś w tym ogrodzie wyczyniałaś, z ogniskiem w te i wewte latałaś, warzywnik w trumienkach robiłaś...niedobra dziewczynka .

Ps. U mnie też sypie ale takim mokrym...
Magleska 17:40, 30 lis 2017

mrokasia napisał(a)
Magda, nie chcę Cię martwić ale z tego co wiem to Ty baaaaardzo niegrzeczna byłaś... zamiast spokojnie siedzieć to ciągle coś w tym ogrodzie wyczyniałaś, z ogniskiem w te i wewte latałaś, warzywnik w trumienkach robiłaś...niedobra dziewczynka .

Ps. U mnie też sypie ale takim mokrym...

Pozbawiłaś mnie złudzeń a tak liczyłam na ogrodowe prezenty ........ hihihihihi ......
Zima na całego się robi , u mnie też taki mokry pada ,oby tylko nie zrobiła się ślizgawica rano
Uwielbiam taki ośnieżony ogród
eVka 18:07, 30 lis 2017

O mamo Ale masz pierzynę w ogrodzie, U nas tyle śniegu to i w styczniu nie ma, no czasami dzień dwa. Uważaj na siebie, powoli jedź. Też nie znoszę jeździć zimą.