Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

wrobelki 11:11, 02 gru 2017

Ja zamówiłam nożyce do trawy i szpadel do kancików Mikołaj po zamówieniach chyba rozpoznaje dziewczyny z O hihihi
Kasia_CS 11:56, 02 gru 2017

haha!! Ja w tym roku wyjątkowo słabo z zamówieniami ogrodniczymi u Mikołaja Chociaż na liście chciejstw wpisałam Korzonek w płynie ciekawe,czy któryś z elfów się nade mną zlituje

A w ogóle to jestem u Ciebie pierwszy raz i pozdrowienia zostawiam W wolnej chwili poznam się z ogrodem bliżej, na razie widziałam piękny zaśnieżony widoczek i psisko z pierwszej strony
mrokasia 12:41, 02 gru 2017

effka napisał(a)

Dziewczyny jesteście boskie. Ja powiedziałam mężowi ze chce 3 brzozy doorenbos

Też nieźle choć brzozy to prawie jak kwiatki... a np. odkurzacza do liści nie chcesz albo 25kg worka mączki bazaltowej?
Anitka 12:41, 02 gru 2017

Magleska napisał(a)

Właśnie wracam od Ciebie śliczne te wianki i szyszki i mech zakupiłaś ..... ciekawi mnie ,jakie dekoracje zrobisz
Ja narazie utknęłam i szukam natchnienia na pinterescie
Miłego weekendu

Mam parę pomysłów, ale jeszcze trochę rzeczy mi brakuje, a dzisiaj w pracy do 15 jestem. Jutro zakładam ciepłe gacie i idę na szabry w plener. Jak coś zrobię to wrzucę zdjęcia.

Oj my kobitki, gdzie te czasy co perfumy, bieliznę .... od Mikołaja dostawałyśmy. Teraz to biedaczek musi częściej działy ogrodnicze i narzędziowe odwiedzać I to nie tylko dla Panów.

Ja bym pistolet do kleju na gorąco chciała, bo mam popsuty. Widły amerykańskie też by się przydały.

Już widzę minę rodziny i znajomych gdy pytają "co od Mikołaja dostałaś" - " W tym roku widły amerykańskie"
eVka 16:58, 02 gru 2017

mrokasia napisał(a)

Też nieźle choć brzozy to prawie jak kwiatki... a np. odkurzacza do liści nie chcesz albo 25kg worka mączki bazaltowej?

Ehehehehe padnę ze śmiechu!!! Z tym odkurzaczem extra pomysł!!! Dzięki. Mączkę bazaltową jeszcze mam
eVka 17:08, 02 gru 2017

Anitka napisał(a)

Mam parę pomysłów, ale jeszcze trochę rzeczy mi brakuje, a dzisiaj w pracy do 15 jestem. Jutro zakładam ciepłe gacie i idę na szabry w plener. Jak coś zrobię to wrzucę zdjęcia.

Oj my kobitki, gdzie te czasy co perfumy, bieliznę .... od Mikołaja dostawałyśmy. Teraz to biedaczek musi częściej działy ogrodnicze i narzędziowe odwiedzać I to nie tylko dla Panów.

Ja bym pistolet do kleju na gorąco chciała, bo mam popsuty. Widły amerykańskie też by się przydały.

Już widzę minę rodziny i znajomych gdy pytają "co od Mikołaja dostałaś" - " W tym roku widły amerykańskie"

Kochana, widły amerykańskie są extra, kupiłam sobie sama w prezencie
Perfumy, bielizna nuuuuudy
sylwia_slomc... 21:43, 02 gru 2017

Ha ha ha ubawiłam się nieźle Ja listu nie pisałam , ale rok temu pod choinką nawozy znalazłam
Magleska 22:42, 02 gru 2017

effka napisał(a)

Dziewczyny jesteście boskie. Ja powiedziałam mężowi ze chce 3 brzozy doorenbos

Ciekawe czy Ci je przyniesie hihi ......niezłe życzenie
A ja z pomocą przyjaciółki stworzyłam 3 gnomki
Takie dwa

I takiego

Jeszcze nogi im muszę doszyć ale i tak myślę ,że wyszły niezłe .... stare swetry się przydały
eVka 22:44, 02 gru 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ha ha ha ubawiłam się nieźle Ja listu nie pisałam , ale rok temu pod choinką nawozy znalazłam

O matko, nie no padnę nawozy pod choinka!!! Boska jesteś
Magleska 22:44, 02 gru 2017

wrobelki napisał(a)
Ja zamówiłam nożyce do trawy i szpadel do kancików Mikołaj po zamówieniach chyba rozpoznaje dziewczyny z O hihihi

Nożyce do trawy też by mi się przydały ...... niezłe mamy życzenia