Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 18:04, 05 gru 2017

DorKa napisał(a)
A propos Mikołaja.. Słysze jak jak mój 7 latek rozmawia z kolegami..
"Wiecie to nie Mikołaj przynosi prezenty tylko kurier "
Oczywiście zaraz się włączyłam do dyskusji,żeby czar Mikołajowy uratować by nie prysł za wcześnie i wytłumaczyłam , że oczywiście kurierzy pomagają Mikołajowi bo jak on boroczek tyle dzieci ma załatwić w jedną noc.. Takie współczesne elfy Póki co tema zamknięty. Ciekawe na jak długo....

Kurier jako współczesny elf hihihi ciekawe jak długo jeszcze da się nabrać ..... u mnie szybko straszy uświadomił młodszą : ( ..... trochę rozczarowania było ......

DorKa napisał(a)
A wystrój Madziu u Ciebie piękny Aż chcę się zasiąść już do stołu ...
U mnie wszystko jeszcze w powijakach, jak co roku zresztą Choinkę w wigilię kupuję

Dziękuję pięknie
Choinka moja żywa -pierwszy raz w życiu ( a trochę już żyję ) - stoi przed domem i dopiero koło 15 -go dam na kilka dni do garażu i dopiero ok 20-go do domu ..... ciekawe czy wytrzyma ,żeby ją później do ogrodu wkopać
Magleska 18:08, 05 gru 2017

effka napisał(a)

.....kochane te maluchy, ta wiara w Mikołaja jest taka niesamowita

Zawsze będę mieć w pamięci ,te przejęte dzieciaki uradowane .... mama był ,zostawił mi to .......piękne niezapomniane wspomnienia - ta radość i ten czar .....magia
Teraz już trochę smutno jak nie wierzą
sylwia_slomc... 19:55, 05 gru 2017

Oj te wspomnienia z dzieciństwa własnego i naszych pociech
mrokasia 21:13, 05 gru 2017

effka napisał(a)

Jakie romantic firanki, ja z partii gołooknowców choć mam zasłony lniane, bo mąż dziwnie się czuł bez niczego w oknach.

Ja też do partii bezfirankowców należę .
W salonie mam rolety i zasłony lniane, w łazience drewniane żaluzje, w kuchni roletę dzień-noc a w sypialni grafitowe zasłony i rolety zaciemniające, bo do spania to ja muszę mieć grób .

A Twoje Magda firanki mi się podobają takie podpięte .
paulina_ns 11:48, 06 gru 2017

No, no Madziu jaki piękny Ty masz domek no i podziwiam skrzaty własnoręcznie robione ja mam dwa i na razie mi wystarcza, teraz powoli przymierzam się do ubierania choinki, ale jeszcze trochę, bo najpierw na zakupy muszę wyskoczyć bomki kupić i inne ozdoby w tym roku stawiam na biel i srebro zobaczymy co wymyślę
Magleska 17:53, 06 gru 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Oj te wspomnienia z dzieciństwa własnego i naszych pociech

U mnie już po pięknej scenerii zimowej ....szaro buro i ponuro.....w dodatku wieje przeokropnie
A wspomnienia dobre zawsze są miłe
Magleska 17:54, 06 gru 2017

mrokasia napisał(a)

Ja też do partii bezfirankowców należę .
W salonie mam rolety i zasłony lniane, w łazience drewniane żaluzje, w kuchni roletę dzień-noc a w sypialni grafitowe zasłony i rolety zaciemniające, bo do spania to ja muszę mieć grób .

A Twoje Magda firanki mi się podobają takie podpięte .

Dziękuję
Ps. Ja też nie zasnę ,jak mam jasno
Magleska 17:57, 06 gru 2017

paulina_ns napisał(a)
No, no Madziu jaki piękny Ty masz domek no i podziwiam skrzaty własnoręcznie robione ja mam dwa i na razie mi wystarcza, teraz powoli przymierzam się do ubierania choinki, ale jeszcze trochę, bo najpierw na zakupy muszę wyskoczyć bomki kupić i inne ozdoby w tym roku stawiam na biel i srebro zobaczymy co wymyślę

Cieszę się ,że Ci się podoba
Byłam u Ciebie reniferek cudny
I będziemy mieć podobne choinki ,bo u mnie w planie też biało srebrna
benia9185 11:36, 07 gru 2017

Witaj zdolna kobieto przyszłam z pozdrowionkami,bo dawno słowa pisanego nigdzie nie zostawiałam,a to dlatego.ze czasowo kiepsko stoje ,a i rózne zawirowania życiowe uprzykrzają zycie,ale nie o tym! Musiałam się zalogowac,bo nie sposób nie skomentować cudownych skrzatów ,które wyszły z pod twoich zdolnych łapek są boooskie! powinnaś zarobkowo tworzyć takie cuda ,bo masz do tego dryg
DorKa 14:23, 07 gru 2017

Magleska napisał(a)

Gnomki i ja dziękujemy u Ciebie wianki podziwiam
Co do firan. - to ja mam tylko w salonie ,w kuchni roleta rzymska zawsze taka sama jak firank ,bo u mnie to jedna całość ....u dziec i w łazience tylko rolety noc -dzień .....a i mam jeszcze w sypialni ,ale większości nie będzie się podobać bo mrocznie czarno-szaro ale tak mi się umaniło hih mrocznie na zmianę mam miętowe jak mi czarny sie nudzi

Mnie się podoba bo sama mam czarne rolety w sypaialni i czarna tapetę. Taka mroczna jestem