Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 18:23, 04 gru 2017

DorKa napisał(a)
Ale się dziewczyny rozmarzyły

Dobrze ,że za marzenia nie karają hihi
Magleska 18:25, 04 gru 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)
Cześć Madzia , no fakt nie było mnie ok. 1,5 tyg na ogrodowisku, taka zarobiona jestem dekoracjami i nie wyrabiam a Ty juz 14 stron natrzepałas, cos około 148 wpisów przegapiłam.
To co mi pouciekało juz nie nadrobie u nikogo , u niektórych na pewno zima , ale u mnie bez śniegu.

Byłam właśnie u Ciebie ależ narobiłaś pięknych bombek
Chcesz trochę śniegu ? U mnie cały czas sypie ..... gimnastyka poranna przy łopacie mnie czeka , muszę budzik wcześniej nastawić
Brzozowadzie... 20:04, 04 gru 2017

No nie, jakie tu fajne życzenia lecą: nawozy, mączka, widły, ciekawa jestem, co by mój M. na to powiedział... Co prawda ja takiego Pomocnika, co wszystko robi, przystojnego i nie mówiącego też bym chciała...Hahaha
ania1110d 20:30, 04 gru 2017

A ja z pomocą przyjaciółki stworzyłam 3 gnomki
Takie dwa

I takiego

Jeszcze nogi im muszę doszyć ale i tak myślę ,że wyszły niezłe .... stare swetry się przydały

Madziu śliczne cudeńka Takie ręcznie robione są najpiękniejsze
sylwia_slomc... 20:50, 04 gru 2017

Brzozowadziewczyna napisał(a)
No nie, jakie tu fajne życzenia lecą: nawozy, mączka, widły, ciekawa jestem, co by mój M. na to powiedział... Co prawda ja takiego Pomocnika, co wszystko robi, przystojnego i nie mówiącego też bym chciała...Hahaha
Mnie Mikołaj dzisiaj przyniósł budkę dla ptaków zrobioną z pnia brzozy, chciałam jeszcze widły, ale już Mu się nie chciało dźwigać
Magleska 21:37, 04 gru 2017

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Napisz list do Mikołaja hihi .....po tych naszych marzeniach ,to chyba będziemy musiały jakiś obóz ogrodowiskowy budować hihihi, jak to nasze emy przeczytają ......
Magleska 21:38, 04 gru 2017

ania1110d napisał(a)

Madziu śliczne cudeńka Takie ręcznie robione są najpiękniejsze

Dziękuję Aniu cieszę się,że Ci sie podobają
Magleska 21:41, 04 gru 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Mnie Mikołaj dzisiaj przyniósł budkę dla ptaków zrobioną z pnia brzozy, chciałam jeszcze widły, ale już Mu się nie chciało dźwigać

Już Mikołaj do Ciebie przyszedł ..... ale Ci fajnie ..... ale tak do końca ,to chyba nie byłaś grzeczna ,skoro bez wideł
Do mnie też już przyszedł ale nie ogrodowy ( foch ) ..... firanki nowe mi przyniósł hihi .......to ja Mikołajowi kupię dywan hihihi

A ja sobie zrobiłam wazonik zimowy

Lulilaj 22:23, 04 gru 2017

Kilka dni mnie nie bylo a u Ciebie ruch jak w ulu . Gnomki cudne, prezenty też, a na pomocnika przystojnego, silnego i niedoslyszacego tez się piszę. Lece nadrabiać zaległości...

Ps. U mnie też mega zima. Czas odnowić znajomość z łopatądzisiaj ledwo wyjechalam...
sylwia_slomc... 22:43, 04 gru 2017

No nie chciał mi tych wideł dać, powiedział, że na wiosnę, a ja Mu nie wierzę bo wiosną Mikołaje nie chadzają