Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

eVka 22:53, 04 gru 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
No nie chciał mi tych wideł dać, powiedział, że na wiosnę, a ja Mu nie wierzę bo wiosną Mikołaje nie chadzają

Mikołaj kłamczuch
eVka 22:59, 04 gru 2017

Magleska napisał(a)

Już Mikołaj do Ciebie przyszedł ..... ale Ci fajnie ..... ale tak do końca ,to chyba nie byłaś grzeczna ,skoro bez wideł
Do mnie też już przyszedł ale nie ogrodowy ( foch ) ..... firanki nowe mi przyniósł hihi .......to ja Mikołajowi kupię dywan hihihi

A ja sobie zrobiłam wazonik zimowy

Jakie romantic firanki, ja z partii gołooknowców choć mam zasłony lniane, bo mąż dziwnie się czuł bez niczego w oknach.
MirellaB 00:42, 05 gru 2017

A ja do dzisiaj nie mam firanek w salonie i kuchni tylko mam rolety duo.
Nic nie wymyślę, wykusz utrudnia mi sprawę, projektantki mi trzeba

Gnomy bardzo fajnie wyszły Mój syn takiego małego sobie wybrał
DorKa 07:44, 05 gru 2017

A propos Mikołaja.. Słysze jak jak mój 7 latek rozmawia z kolegami..
"Wiecie to nie Mikołaj przynosi prezenty tylko kurier "
Oczywiście zaraz się włączyłam do dyskusji,żeby czar Mikołajowy uratować by nie prysł za wcześnie i wytłumaczyłam , że oczywiście kurierzy pomagają Mikołajowi bo jak on boroczek tyle dzieci ma załatwić w jedną noc.. Takie współczesne elfy Póki co tema zamknięty. Ciekawe na jak długo....
DorKa 07:45, 05 gru 2017

A wystrój Madziu u Ciebie piękny Aż chcę się zasiąść już do stołu ...
U mnie wszystko jeszcze w powijakach, jak co roku zresztą Choinkę w wigilię kupuję
eVka 15:37, 05 gru 2017

DorKa napisał(a)
A propos Mikołaja.. Słysze jak jak mój 7 latek rozmawia z kolegami..
"Wiecie to nie Mikołaj przynosi prezenty tylko kurier "
Oczywiście zaraz się włączyłam do dyskusji,żeby czar Mikołajowy uratować by nie prysł za wcześnie i wytłumaczyłam , że oczywiście kurierzy pomagają Mikołajowi bo jak on boroczek tyle dzieci ma załatwić w jedną noc.. Takie współczesne elfy Póki co tema zamknięty. Ciekawe na jak długo....

Super wybrnęłaś!!! Moja 6 latka na razie wierzy, choć wie, że Mikłaj ma pomocników bo sam by nie dał rady. Najlepsze jak pisała list do Mikołaja z milioem drgich prezentów i musiałam tłumaczyć, że Mikołaj nie może jej tego wszystkiego przynieść, a ona na to: "Mamo, no coś ty Mikołaj ich przecież nie kupuje za pieniądze tylko elfy produkują" No i co na to powiedzieć... kochane te maluchy, ta wiara w Mikołaja jest taka niesamowita
Magleska 17:50, 05 gru 2017

MirellaB napisał(a)
A ja do dzisiaj nie mam firanek w salonie i kuchni tylko mam rolety duo.
Nic nie wymyślę, wykusz utrudnia mi sprawę, projektantki mi trzeba

Gnomy bardzo fajnie wyszły Mój syn takiego małego sobie wybrał

Gnomki i ja dziękujemy u Ciebie wianki podziwiam
Co do firan. - to ja mam tylko w salonie ,w kuchni roleta rzymska zawsze taka sama jak firank ,bo u mnie to jedna całość ....u dziec i w łazience tylko rolety noc -dzień .....a i mam jeszcze w sypialni ,ale większości nie będzie się podobać bo mrocznie czarno-szaro ale tak mi się umaniło hih mrocznie na zmianę mam miętowe jak mi czarny sie nudzi

Magleska 17:56, 05 gru 2017

Lulilaj napisał(a)
Kilka dni mnie nie bylo a u Ciebie ruch jak w ulu . Gnomki cudne, prezenty też, a na pomocnika przystojnego, silnego i niedoslyszacego tez się piszę. Lece nadrabiać zaległości...

Ps. U mnie też mega zima. Czas odnowić znajomość z łopatądzisiaj ledwo wyjechalam...

U mnie roztopy chyba wolę jak jest biało .....najgorzej jak w nocy ,to wszystko zmrozi ....
Za miłe słowa dziękuję
Magleska 17:58, 05 gru 2017

effka napisał(a)

Jakie romantic firanki, ja z partii gołooknowców choć mam zasłony lniane, bo mąż dziwnie się czuł bez niczego w oknach.

Za długo luźne nie wisiały hihi ......znowu podpięte ....jednak muszę mieć widok na ogród

Magleska 17:59, 05 gru 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
No nie chciał mi tych wideł dać, powiedział, że na wiosnę, a ja Mu nie wierzę bo wiosną Mikołaje nie chadzają

Wiosną to zajączek u niektórych chodzi może na te widły wtedy się załapiemy