A propos Mikołaja.. Słysze jak jak mój 7 latek rozmawia z kolegami..
"Wiecie to nie Mikołaj przynosi prezenty tylko kurier "
Oczywiście zaraz się włączyłam do dyskusji,żeby czar Mikołajowy uratować by nie prysł za wcześnie i wytłumaczyłam , że oczywiście kurierzy pomagają Mikołajowi bo jak on boroczek tyle dzieci ma załatwić w jedną noc.. Takie współczesne elfy Póki co tema zamknięty. Ciekawe na jak długo....
A wystrój Madziu u Ciebie piękny Aż chcę się zasiąść już do stołu ...
U mnie wszystko jeszcze w powijakach, jak co roku zresztą Choinkę w wigilię kupuję
Super wybrnęłaś!!! Moja 6 latka na razie wierzy, choć wie, że Mikłaj ma pomocników bo sam by nie dał rady. Najlepsze jak pisała list do Mikołaja z milioem drgich prezentów i musiałam tłumaczyć, że Mikołaj nie może jej tego wszystkiego przynieść, a ona na to: "Mamo, no coś ty Mikołaj ich przecież nie kupuje za pieniądze tylko elfy produkują" No i co na to powiedzieć... kochane te maluchy, ta wiara w Mikołaja jest taka niesamowita
Gnomki i ja dziękujemy u Ciebie wianki podziwiam
Co do firan. - to ja mam tylko w salonie ,w kuchni roleta rzymska zawsze taka sama jak firank ,bo u mnie to jedna całość ....u dziec i w łazience tylko rolety noc -dzień .....a i mam jeszcze w sypialni ,ale większości nie będzie się podobać bo mrocznie czarno-szaro ale tak mi się umaniło hih mrocznie na zmianę mam miętowe jak mi czarny sie nudzi