Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Misia 20:36, 30 lis 2017

Piękny śnieżek od razu lepiej jak takie widoki za oknem u nas tylko lekko poprószyło, ale zniknie bo na plusie i nawet drogi nie są białe a Mikołaj to chyba na rowerze będzie śmigał
Misia 20:36, 30 lis 2017

dubelek
mrokasia 20:43, 30 lis 2017

Magleska napisał(a)

Pozbawiłaś mnie złudzeń a tak liczyłam na ogrodowe prezenty ........ hihihihihi ......
Zima na całego się robi , u mnie też taki mokry pada ,oby tylko nie zrobiła się ślizgawica rano
Uwielbiam taki ośnieżony ogród

Ale ładnie .
Tak ładnie, że może jednak ten Mikołaj Ci wybaczy .
Wyjedź wcześniej i jedź ostrożnie.
wrobelki 00:08, 01 gru 2017

Pięknie biało u Ciebie u mnie prawie cały dzień sypało. Lubie jak jest śnieg jest tak czyściutko
Anitka 07:34, 01 gru 2017

Widzę, że u ciebie też biało się zrobiło Fajne dekoracje przed domem powstają. Dostałam impuls od ciebie i też stwierdziłam, że muszę te jesienne pozmieniać, bo śmiesznie wyglądają dynie w śniegu
Tak się napatrzyłam, że wczoraj korzystając z faktu, że musiałam syna na 7.15 do szkoły zawieść to wyskoczyłam na giełdę kwiatową, choć to drugi koniec miasta a korki niemiłosierne. Trochę śniegu a wszystko zwalnia. Teraz muszę w weekend iść na szabry do ogrodu i poza ogród i trochę jakiś gałązek znaleźć.
DorKa 07:53, 01 gru 2017

Piękne widoki Madziu. Dla mnie to już znak ,zeby firanki powiesić w salonie. Normalnie ich nie mam , tylko zasłony bo lubię oglądać ogród ( nawet taki jaki jest ) Ale już najwyższy czas to zmienić.
Miłego weekendu !
AngelikaX 10:09, 01 gru 2017

O ja.... ile śniegu! Nie chcę go u siebie jeszcze (wiem już grudzień) ale do świąt niech się wstrzyma
sylwia_slomc... 11:04, 01 gru 2017

Ależ teraz światło przy śniegu klimacik robi
DorKa 11:05, 01 gru 2017

AngelikaX napisał(a)
O ja.... ile śniegu! Nie chcę go u siebie jeszcze (wiem już grudzień) ale do świąt niech się wstrzyma

Nacieszmy się chwilkę bo na święta i tak go nie będzie U mnie przynajmniej nie było od paru lat
Magleska 09:08, 02 gru 2017

effka napisał(a)
O mamo Ale masz pierzynę w ogrodzie, U nas tyle śniegu to i w styczniu nie ma, no czasami dzień dwa. Uważaj na siebie, powoli jedź. Też nie znoszę jeździć zimą.

Powiem Ci ,że rano miło byłam zaskoczona .... cała droga odśnieżona ,posypana ....tylko mój podjazd zaśnieżony ale dojechałam spokojnie do głównej drogi ,a główne czarne ,przygotowane ...... miło ,że zima nie zaskoczyła drogowców
Miłego weekendu