Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 12:35, 08 gru 2017

Anusia napisał(a)
Nadrobiłam zaległości. Uff ale się dzieje u Ciebie. Obejrzałam zimę w ogrodzie, wypieki, krasnale. Super pięknie masz wszędzie. Wianek wyszedł ok. Tak jak pisze Sylwia im mniej tym ładniejszy. Macham.

Fajnie Cię widzieć cieszę się ,że Ci się podoba
Ogólnie chciałam na biało robić ,ale tyle bombek z poprzednich lat leży ....i wydatków dużo wiec wykorzystałam co mam ,
A dziś tak wiało,że choinka leżała ,jak wróciłam z pracy .........muszę coś wymyslec ,żeby nie odfrunęła
Magleska 12:37, 08 gru 2017

mrokasia napisał(a)
Magda, natchnęłaś mnie tym wiankiem! Fajny jest!!!
Muszę jutro gdzieś nabyć taki okrągły i powiesić. Nie mam za bardzo zdolności (oraz ostatnio czasu) by samodzielnie wianek stworzyć ale taki prosty dam radę .

Cieszę się ,że Cię natchnęłam bo ja to beztalencie jestem
Kup gotowy wianek ,a reszta to 5 min roboty
Dasz radę
Magleska 12:39, 08 gru 2017

effka napisał(a)
Madziu, bardzo ładnie, nie tandetnie, super ja dopiero w weekend będę szaleć, bo po pracy ciemno i nie chce mi się nic a nic.

Mówisz ,że dobrze fajnie ....cieszę się
Ja pracuję w systemie 12-stkowym przed nocą mam cały dzień na nadrabianie zaległości różnych bo po dniu w pracy ,to już nic nie robię na forum siedzę hihi
Magleska 12:41, 08 gru 2017

jolanka napisał(a)
Kurcze, gdzie nie wejdę to wszyscy już świętują. Skąd Wy czas bierzecie? Za darmo gdzieś dawali?

Przed nocką mam cały dzień wolny , wiec tworzyłam ale to nic specjalnego u mnie szybkie zdobienie
Ten tydzień muszę u siebie jak najwiecej ogarnąć ,bo w następnym dużo pracuję i mamie tez chcę pomóc
Magleska 12:46, 08 gru 2017

beata_m napisał(a)
Hej Madziu dziś sie na Twoim wątku gościłam ... bardzo fajnie się przegłądało ... dynamiczny wątek z mnóstwem akcji
Została mi jeszcze jakoś ostatnia 1/3 do doczytania. Powiem Ci szacunek moja droga! Jestem pod ogromnym wrażeniem zapału i sił do pracy. Geometryczne rabaty wyglądają jak dla mnie zdecydowanie lepiej niż te początkowe fale i łuki, jedyne co to mi przyszło do głowy to pomysł żeby te uskoki co robisz zrobić nieco głębsze dylemat z paleniskiem też fajnie udało Ci się rozwiązać. Na próżno czasu nie tracisz ozdóbki super, ja dopiero mam plan na przyszly weeken ale czy uda się przy mojej trójce ... to wyjdzie w praniu

p.s. mój mąż warzywnikowe skrzynie też nazywa trumienkami

Cały wątek czytałaś Wow ..... bardzo się cieszę ,że jesteś
Wiesz ,że mam w planie taką drewutnię z kompostownikiem jak u Ciebie zapisana
Uskoków już nie ma ..... na prosto wszędzie jeszcze jeden w brzozowej na wiosnę do wyprostowania
Trójeczkę swoją zaciągnij do pomocy , będą mieć zajęcie , a Ty później więcej sprzątania hihi .... ja tak mam - młoda chętnie tworzy ze mną ( pierniki ,gwiazdki z masy ) ale do sprzątania ,to już jestem sama niestety
Magleska 12:57, 08 gru 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Przyznaję szczerze, że mnie czarne i szare w mieszkaniach z biurem się kojarzy, ale przy Twoich dekoracjach to niemożliwe

To dobrze ,że nie wygląda jak w biurze hihi ....trochę tam podokładalam.... chociaż na codzień lubię jak najmniej pierdolek kurzołapaczy ,bo sprzątanie łatwiejsze
eVka 19:32, 08 gru 2017

Magleska napisał(a)

To dobrze ,że nie wygląda jak w biurze hihi ....trochę tam podokładalam.... chociaż na codzień lubię jak najmniej pierdolek kurzołapaczy ,bo sprzątanie łatwiejsze

Matuniu jak piękniutko i równiutko, czuję się jakaś niedorobiona przy tobie. Muszę jutro podziałać, żeby choć troszeczkę Ci dorównać
SlonecznyOgrod 20:27, 08 gru 2017

Dekorujesz świątecznie dom na całego
Takie detale a ile przyjemności dają i cieszą kiedy tylko sie na nie spojrzy.
paulina_ns 06:18, 09 gru 2017

Piękne dekoracje Madziulka, ale najpiekniejszy własnoręcznie robiony Skrzat uwielbiam ten czas, kiedy dekoruje się don, piecze pierniki itp
beata_m 16:57, 09 gru 2017

Magleska napisał(a)

Cały wątek czytałaś Wow ..... bardzo się cieszę ,że jesteś
Wiesz ,że mam w planie taką drewutnię z kompostownikiem jak u Ciebie zapisana
Uskoków już nie ma ..... na prosto wszędzie jeszcze jeden w brzozowej na wiosnę do wyprostowania
Trójeczkę swoją zaciągnij do pomocy , będą mieć zajęcie , a Ty później więcej sprzątania hihi .... ja tak mam - młoda chętnie tworzy ze mną ( pierniki ,gwiazdki z masy ) ale do sprzątania ,to już jestem sama niestety

Jeszcze nie cały dlatego pewnie nie zanotowałam prostowania uskoków
co do drewnutni super sprawa, tylko z tym zamykaniem może uda Ci się jakieś lepsze rozwiązanie dla kompostpownika wymyślec
ojj co do trójeczki tak ... to pomocnicy z nich nie lada (7 lat, 4 lata i 2 lata )
U mnie też chętnie tworzą ze mną ... ale pewnie domyślasz się jakie są tego efekty
macham ciepło ... spóźniona matka polka co dopiero dziś trawy związała i obornik w trumienkach przkopała