Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 15:43, 07 gru 2017

benia9185 napisał(a)
Witaj zdolna kobieto przyszłam z pozdrowionkami,bo dawno słowa pisanego nigdzie nie zostawiałam,a to dlatego.ze czasowo kiepsko stoje ,a i rózne zawirowania życiowe uprzykrzają zycie,ale nie o tym! Musiałam się zalogowac,bo nie sposób nie skomentować cudownych skrzatów ,które wyszły z pod twoich zdolnych łapek są boooskie! powinnaś zarobkowo tworzyć takie cuda ,bo masz do tego dryg

Dawno Cię nie było miło ,że wpadłaś
Te cuda ,to tylko dzięki mojej przyjaciółce takie wyszły ...... to ona ma dryg .....ja tylko marnym pomocnikiem byłam zszywałem na maszynie czapki hihihi
Zawirowań życiowych współczuję ..... też je niestety cały czas mam ..... tu to taka odskocznia
Magleska 15:49, 07 gru 2017

DorKa napisał(a)

Mnie się podoba bo sama mam czarne rolety w sypaialni i czarna tapetę. Taka mroczna jestem

Cieszę sie ,że nie tylko ja mroczna jestem
Dziś troszkę przed domem podekorowalam .....szału nie ma ,ale zawsze coś

Ozdoby wszystkie stare z poprzednich lat ,bo choinka w domu w tym roku na biało srebrno będzie
I mój pierwszy wianek tylko bombki dodałam
Może być ? Czy tandetnie ? Ja to raczej nie mam zdolności do wymyślania
sylwik69 16:57, 07 gru 2017

Magda im mniej ozdób na wianku tym ładniejszy bardzo fajnie Ci wyszedł ja też już swoje wianki skomponowałam,brakuje mi tasiemki,żyłki aby je zawiesić
Anusia 17:30, 07 gru 2017

Nadrobiłam zaległości. Uff ale się dzieje u Ciebie. Obejrzałam zimę w ogrodzie, wypieki, krasnale. Super pięknie masz wszędzie. Wianek wyszedł ok. Tak jak pisze Sylwia im mniej tym ładniejszy. Macham.
mrokasia 17:39, 07 gru 2017

Magda, natchnęłaś mnie tym wiankiem! Fajny jest!!!
Muszę jutro gdzieś nabyć taki okrągły i powiesić. Nie mam za bardzo zdolności (oraz ostatnio czasu) by samodzielnie wianek stworzyć ale taki prosty dam radę .
eVka 17:58, 07 gru 2017

Madziu, bardzo ładnie, nie tandetnie, super ja dopiero w weekend będę szaleć, bo po pracy ciemno i nie chce mi się nic a nic.
jolanka 19:40, 07 gru 2017

Kurcze, gdzie nie wejdę to wszyscy już świętują. Skąd Wy czas bierzecie? Za darmo gdzieś dawali?
beata_m 20:05, 07 gru 2017

Hej Madziu dziś sie na Twoim wątku gościłam ... bardzo fajnie się przegłądało ... dynamiczny wątek z mnóstwem akcji
Została mi jeszcze jakoś ostatnia 1/3 do doczytania. Powiem Ci szacunek moja droga! Jestem pod ogromnym wrażeniem zapału i sił do pracy. Geometryczne rabaty wyglądają jak dla mnie zdecydowanie lepiej niż te początkowe fale i łuki, jedyne co to mi przyszło do głowy to pomysł żeby te uskoki co robisz zrobić nieco głębsze dylemat z paleniskiem też fajnie udało Ci się rozwiązać. Na próżno czasu nie tracisz ozdóbki super, ja dopiero mam plan na przyszly weeken ale czy uda się przy mojej trójce ... to wyjdzie w praniu

p.s. mój mąż warzywnikowe skrzynie też nazywa trumienkami
sylwia_slomc... 20:52, 07 gru 2017

Przyznaję szczerze, że mnie czarne i szare w mieszkaniach z biurem się kojarzy, ale przy Twoich dekoracjach to niemożliwe
Magleska 12:31, 08 gru 2017

sylwik69 napisał(a)
Magda im mniej ozdób na wianku tym ładniejszy bardzo fajnie Ci wyszedł ja też już swoje wianki skomponowałam,brakuje mi tasiemki,żyłki aby je zawiesić

dziekuję pięknie lecę Twoje pooglądać