a tranik nadal marny pomimo takiego podlania ale cóż zrobić ,trzeba polubić takim jakim jest
buziaki
ps .widziałam ,że nową rabatę zaczęłaś
bardzo dziękuję Toszko za instrukcję ....przyda się
chociaż narazie szałwi nie będę dzielić ,bo na rynku dokupiłam kilka sadzonek ....ale instrukcja będzie na pózniej
Basiu nie mam pojęcia co to za kamień -wydaje mi się ,że piaskowiec ,ale nie jestem pewna ,nie znam się -kiedyś była z niego ścieżka pod skarpą rodkową ,ale się nie sprawdziła w tamtym miejscu
bardzo Ci dziękuję za tyle pochwał .....czasami mam tak ,że mi się podoba mój ogród ,a często jeszcze mam jakieś takie myśli ,żeby pozmieniać ale czasu brak na działania
buziaki
Monika niestety non stop w pracy jestem i jakoś ten czas się skurczył
kwiatki dosadzam ,skrzynie stare z 3 warstw farby czyszczę -będę na biało malować jak odczyszczę .....
a tak to życie ....praca dom ,dziś z córą u dentysty ,pózniej obiad itp itd ....pewnie jak większość
zaglądam z telefonu w wolnych chwilach ,ale z telefonu nienawidzę pisać i dlatego się nie odzywam ....
buziaki
taki spokojny deszczyk lubię ,ale nawałnic nie bardzo
na szczęście wszystko szybko wsiąkło
właśnie ....masz rację -zimą nadrobimy
u Ciebie jestem obowiązkowo ,ale z telefonu nienawidzę pisać .....
wszystko Ci sie rozbujało i jest cudownie
dziękuję Elu
rośnie moja lawenda niesamowicie .....nic jej nie robię ,nie dokarmiam ....rośnie w pełnym słońcu
fotkę przedogródka wstawiam ....to miejsce chciałaś ?
Pozdrawiam cieplutko
bardzo Was wszystkich przepraszam ,że się nie odzywam w Waszych wątkach .....to nie znaczy ,że nie zaglądam
jakis trudny tydzień mam .....na wszystko brak mi czasu niestety
z nowości u mnie ,to tylko kwiatuchy dosadzam ,bo jeżdżąc na rynek zawsze wracam z czymś dodatkowym
a i jeszcze odnawiam stare donice drewniane -szlifuję ze starych warstw farby i będę na biało malować
ps ....troszkę kadrów z wilczego ogrodu zostawiam na osłodę
z brzozowej