Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

wiklasia 20:35, 08 wrz 2018

że ile psze Pani ma ten Pani ogród? - że te nasadzenia to co najwyżej drugi sezon?
Nie wierzę.
Gosiek33 20:49, 08 wrz 2018

Pięknie dojrzewa Twój ogród. Starty zupełnie niewidoczne. A trawy fantastycznie się rozwinęły
Kasia_CS 20:54, 08 wrz 2018

Magleska napisał(a)

A mówi się, że zawilce wolą półcień... no u CIebie wszystko jakoś odwrotnie rośnie i kwitnie jak szalone.. zawilce, tawułki w pełnym slońcu...

Dobrą masz rękę

Buziaki!
Johanka77 21:11, 08 wrz 2018

Jak ja lubię Twój ogród!
paulina_ns 21:18, 08 wrz 2018

Magleska napisał(a)

oj...... przyłapałaś mnie .......po prostu wizyty na forum zaczynam od zaległości w ulubionych ogrodach ,a zanim do siebie dotrę ,to padam na pysk
dziś właśnie zaczęłam od swojego wątku i nadrabiam zaległości ( tu emotka zawstydzonej )
fotki mi się kończą zaczynam się powtarzać ,ale mały ogród ,to nie ma co więcej focić
Buziaki

Nie przejmuj się ja też ostatnio nie czasowa jestem, zdecydowanie za szybko doba mi mija jakbym słyszała siebie "ogród mały" chociaż na mały nie wygląda, ale przecież trawa i przestrzeń też musi być Ślicznie Madziu wszystko się u Ciebie rozrosło, ogród stał się dojrzały, spójny, a te ujęcie tarasu boskie
SlonecznyOgrod 21:47, 08 wrz 2018

Magleska napisał(a)

Daria dziękuję bardzo za komplementy i priv

ja właśnie z reguły zaglądam najpierw co w moich ulubionych słychać i zawsze myślę ,że jak zaległości nadrobię ,to wtedy do swojego wątku zajrzę .....i z reguły padam w trakcie i..... tak nawarstwiło mi się stron .....ech ,

ale właśnie dzisiejsze popołudnie postanowiłam u siebie nadrobić ,bo już mi głupio ,że tyle czasu nie odpisuję

Miłego wieczorku

dla odmiany druga strona domu -na niej w przyszłym sezonie bedą zmiany -tzn wszystkie hosty dostaną eksmisję -wiecznie mi je ślimaki zżerają i będzie więcej rozplenic
i widać biedne bukszpany

Wszystko to jest zrozumiałe, ten brak czasu, przecież trzeba jeszcze i przede wszystkim żyć życiem realnym
Forum można nadrobić (ale i po co) za to straconych chwil z najbliższymi czasem sie juz nie nadrobi...

Czytam o ćmie, no to już prawie wszędzie jest to w tym roku zaatakowała u Ciebie?

Pozdrowionka
basia3012 22:45, 08 wrz 2018

Dzięki Madziu za odwiedziny.
Zachwyciłam się Urządzeniem Twojego tarasu, przepiękny. I dekoracje i rośliny i ogólnie cudny. Jakoś wcześniej umknął mi.
Dobre nocki.
mrokasia 22:51, 08 wrz 2018

Magleska napisał(a)

Świetne zestawienie! Jak Ty to robisz, że Ci tak zawilce w słońcu rosną??? Jakieś czary mary chyba, tak jak z tawułkami na skalniaku...
Ślicznie Ci to porosło .
Magleska 19:13, 09 wrz 2018

wiklasia napisał(a)
że ile psze Pani ma ten Pani ogród? - że te nasadzenia to co najwyżej drugi sezon?
Nie wierzę.

Niektóre trzeci ale większość faktycznie drugi sezon ......sama jestem w szoku ,że taki busz się zrobił
Pewnie ,że niedoskonałości są ,ale jakoś nie mam na razie powera ,żeby cokolwiek zmieniać dbam tylko o to co jest
Magleska 19:15, 09 wrz 2018

Gosiek33 napisał(a)
Pięknie dojrzewa Twój ogród. Starty zupełnie niewidoczne. A trawy fantastycznie się rozwinęły

Gosiu dziękuję bardzo straty trochę odżyły - na fotkach omijane dziury w rabacie
Trawy teraz robią szał w skalniaku na pewno przybędzie rozplenic - na wiosnę tą największą podzielę ,bo już jest potforem