Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 19:44, 09 wrz 2018

Kasya napisał(a)

Żebym nie widziała na własne oczy to ciężko byłoby uwierzyć ze tak pieknie wszystko rosnie
Roślinki cudne i pieknie skomponowane

Cieszę się Kasiu, bardzo mi miło czytać takie komplementy
Magleska 19:45, 09 wrz 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Też już walczę z ćmą kochanaCo poradzić
Powiedz mi Słonko co to za różowe cudo za kosmosem???

Sylwuś już pisałam u Ciebie ,że nie pamiętam nazwy

A z ćmą jutro kolejna walka tylko rano po spintor muszę podjechać
Buziaki
eVka 21:53, 09 wrz 2018

Madziu, nie wiem ile już razy oglądałam zdjęcia Twojego ogrodu, jest przepiękny, wszystko rośnie dosłownie w oczach. Musisz mieć dobrą glebę. Miskant Memory jest obłędny, zwisające szerokie liście i dużo wyżej białe powiewajace luźne kwiatostany.
Przez Ciebie lecę jutro po zawilce!
Plagi bukszpanowej współczuję ale i u mnie podobnie. Niestety. Rozczarowują...
Buziaki
Gosiek33 06:40, 10 wrz 2018

Magleska napisał(a)

Chyba zaproszę Memory i do swojego ogrodu. U Ciebie na zdjęciu a u Kasi w realu mnie zachwyca
Gosiek33 06:43, 10 wrz 2018

Ćma jak szarańcza
Na targach rozmawiałam z jednym z wystawców który twierdził, że w Anglii mają dodatkowo problem z wszechobecną zarazą ziemniaczaną i nie mogą uprawiać zdrowych pomidorów (?)
Johanka77 07:59, 10 wrz 2018

Magleska napisał(a)

A ja Twój

Cmok! :*

P.S.
Panie Admnin! Czemu się emotki cmoka nie wyświetlają??? Byłoby miłej tu!
DorKa 08:51, 10 wrz 2018

Madzia nie wierzę,że to ten sam ogród. Czym Ty karmisz te roślinki ? Pięknie się wszystko rozrosło. Nie do wiary w takim tempie. A taras masz przecudny! Buziaki!
Iwonka 13:34, 10 wrz 2018

Magleska napisał(a)

Ale piękne to połączenie Po kilku tygodniach przerwy odrabiam zaległości w waszych ogrodach, niesamoicie dużo się dzieje. W tym roku odkryłam zawilce, lepiej późno niż wcale Są obłędne, od miesiąca już mi kwitną, kupiłam takie same jak twoje. Cudne.

Magleska napisał(a)

Jestem w szoku, jak ci miskanty urosły! Są ogromne w stosunku do tego co widziałam w czerwcu. Mogłyby w sumie już tak bardzo nie rosnąć fajnie wyglądają w takich kępach. Sama posadziłam sobie kilka ale z przerażeniem myślę, co będzie z nimi za kilka lat.
Magleska 21:11, 10 wrz 2018

effka napisał(a)
Madziu, nie wiem ile już razy oglądałam zdjęcia Twojego ogrodu, jest przepiękny, wszystko rośnie dosłownie w oczach. Musisz mieć dobrą glebę. Miskant Memory jest obłędny, zwisające szerokie liście i dużo wyżej białe powiewajace luźne kwiatostany.
Przez Ciebie lecę jutro po zawilce!
Plagi bukszpanowej współczuję ale i u mnie podobnie. Niestety. Rozczarowują...
Buziaki

Dziękuję Ewa moja gleba to glina jedynie przy równaniu terenu wielkie auto dobrej ziemi było dosypane i mieszane z macierzystą gliną no i na rabatach też wzbogacana ,ale nie tak profesjonalnie jak u Ciebie jedynie kora przekompostowana ,kompostu trochę .....teraz szukam obornika ,żeby na wiosnę przemieszać z podłożem
Taki ze mnie niepokorny ogrodnik
Miskant memory urzekł mnie bardzo i zamierzam do wiśniowej ze 3-4 szt dosadzić .....dziś chodziłam i szukałam mu miejsca ..... ale chyba dopiero w sobotę będę mieć czas na ogród

Kupiłaś zawilce ? Obłędne są ,kupuj
A bukszpany ......brak słów - jedynie pocieszam się faktem ,że za swoje niewiele zapłaciłam

Buziaki
Magleska 21:12, 10 wrz 2018

Gosiek33 napisał(a)

Chyba zaproszę Memory i do swojego ogrodu. U Ciebie na zdjęciu a u Kasi w realu mnie zachwyca

Zaproś śliczny jest ......przerósł mnie