Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 09:27, 27 sty 2019

od Świąt się trzyma

koniec
Magleska 09:37, 27 sty 2019

jeśli chodzi o plany na nowy sezon ......
na pewno w tym miejscu (zdjęcie mało urodziwe ,ale chodzi o zobrazowanie pomysłu )
chcę połączyć ścieżkę boczną z zejściem z tarasu
tu po prawej kończy się ścieżka ,a na wprost na dole jest zejście z tarasu ....chcę dołożyć płyt ,żeby łączyło się to jakoś w całość ....bo wg mnie to zejście z tarasu urywa się w nicość i ścieżka też .....pewnie nic z tego nie wiecie co napisałam hihi ....ale nie wiem jak to wytłumaczyć o co mi chodzi

o coś takiego .....proszę na głos się nie śmiać z mojej nieudolności rysowania

i za ścieżką zrobić jakąś rabatę ....chyba ...
może coś takiego ....myślę jeszcze

SlonecznyOgrod 12:04, 27 sty 2019

Super pomysł z tą ścieżką.
Wszystko dobrze napisałaś, bo zrozumiałam od razu zanim zjechałam na Twój szkic.
Jak najbardziej dobry plan, pomysl też może o takiej ścieżce-ciągu, aby dojście było w drugą stronę do stołu na dolny taras.
A może by tak zaraz przy ścieżce zrobić takie rabaty wąskie prostokątne od strony trawnika?
Anda 12:12, 27 sty 2019

Śliczne rośliny masz w domu Masz tzw. zielony kciuk

Pomysł na ścieżkę wg mnie bardzo dobry
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 12:49, 27 sty 2019

Magleska napisał(a)

Sylwia nie mogę doczekać się wiosny ,aby móc cały dzień kopać i robić w ogrodzie -wtedy dopiero poczuję się dobrze .....mam nadzieję .....

Buziaki Kochana

patrz co moja psica narobiła wrrrr....czasem mam ochotę ją zabić ale trudno ...naprawię jak odmarznie

Ciekawe czego Ona tam szukała niegrzeczniucha
Hiacynty będa w domku zaraz kwitły, na parapecie te białozielone listeczki musisz gdzieś wyżej ulokować ( na szafie lub kwietniku i dać sznurek bo to pnąca roślina( ja mam pod sufitem w salonieSzybko rośniefajnie będzie jak tą ścieżkę z zejściem połączysz. Tą rabatę bliżej tych płytek bym dała
Te iglaczki z parapetu możesz wsadzić w ogrodzie to te same co ja mam wzdłuż chodnika do gospody, brzydna z wiekiem niestety i trzeba im obręcze robić bo się pod śniegiem rozkładają brzydko
Wiolka5_7 18:31, 27 sty 2019

Fajne plany Madziu na nowy sezon
Kwiaty domowe masz cudne u mnie też przybywa coraz więcej... bo uwielbiam także rosliny domowe a nie tylko te ogrodowe
Pozdrawiam
basia3012 20:50, 27 sty 2019

Madziu, dobrze wytłumaczyłaś a rysunek jeszcze upewnił, że ta ścieżka to dobry pomysł. Pewnie, że tak.
Te płyty będą dobrze się prezentowały przy trawniku.
Psiak słodki ale psotny.
Pozdrawiam.
Margerytka40 18:59, 28 sty 2019

Psica urwiska, moje upodobały sobie kępę miskanta i ciągle w nie siedzą. Rozwaliły misternie związaną kępę,wszystko połamane a jak w nie siedzą to wszysto aż chodziale co zrobić, i tak je kocham
ElzbietaFranka 21:15, 28 sty 2019

Madzia najwazniejsze, ze ci sie podoba przyszla. Mam dwie i zyje z nimi bardzo dobrze. Zawsze trzymam za kobieta mimo, ze to moi synowie.
Jedna ogrodniczka, ale jasie znam lepiej. Druga skrzypaczka bardzo urodziwa.

Madzia to moze nastapic szybciej niz myslisz. Moi znali sie 11 lat i widzisz rachu ciachu i juz po slubie. Teraz czekam.

Nie ma ogrodnictwa wiec piszem o czym sie da.

Pozdrawiam
ElzbietaFranka 21:17, 28 sty 2019

Madzia znowu cos przerabiasz przeciez masz tak ladnie te kamiorki piekne.

Madziu wpisuje sie drugi raz chcialam sie dowiedziec z Twojego watku co sie dzieje u ciebie za nim cos napiszę wiecej przy okazji zobaczyc zimowy ogrod.

A tu masz smutek. Moja tez miala 65 lat. Wiek najlepszy dzieci odchowane wnukow przybywa a tu trzeba zejsc. Oj trzeba sie pogodzic z wyrokiem Boskim na to nie mamy wplywu. Nie zamartwiaj sie, ale pamietaj.

Caluje mocno