Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

sylwia_slomc... 19:07, 29 sty 2019

A jeszcze chciałam Ci powiedzieć , ze moja mama miała monsterę jak byłam mała, i ona rośnie ogrooooomna, liście mogą robić za oparasol:0
Potrzebuje podpory solidnej bo to pnącze jest tylko takie gigantycznych rozmiarów
mikina34 09:09, 30 sty 2019

Magleska napisał(a)

(...)
pokaż swoje urwiski
wiosna .....ach jeszcze trochę musimy poczekać

Wstawię zaraz u siebie moje "dzieci" - znajomi się śmieją, że "na starość" nam odbiło
Ja swoje 4 litery dogrzewam jedynie w weekendy na działce, tama mamy taki mały piecyk, w tygodniu w blokach mogę co najwyżej usiąść na kaloryferze

Ale, ale, jakie piękne zdjęcia Pani robi psze pani za taki widok z okna dałabym się pokroić...
beata_m 09:29, 30 sty 2019

Magleska napisał(a)

Beatko myślę z opisu Twojego ,że bardzo podobne chcę
o coś takiego .....jeszcze nie potrafię się zdecydować ,czy kwadraty ,czy okrągłe ,lub prostokąty ....czy czarne ,czy białe
takie mam upatrzone
https://sklep.kppureform.pl/pl/p/Kwietnik-Round-L/40
lub te
https://sklep.kppureform.pl/pl/p/Kwietnik-Box-White/43
i jeszcze kilka mi sie podoba .....ale narazie muszę skarbonkę na nie założyć
fajnie masz ,że mąż CI sam zrobi ....zazdraszczam

Coś tego typu Madziu tylko ja nie z donicą tylko z takim blacikiem meblowym
po prostu chyba będzie prostsza w wykonaniu ... tylko nie wiem czy bezpieczna .... bo łatwiej o zrzucenie doniczki Madziu każda co pokazałaś świetna ... więc myślę, że każda na którą się zdecydujesz będzie wyglądać naprawdę dobrze!
Moja obietnica na ten rok powinna brzmieć ... więcej zielonego inside
beata_m 09:30, 30 sty 2019

a widoki godne pozazdroszczenia!!!
Magleska 09:42, 30 sty 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

kaktusy zawsze będą modne też mam i lubię twoje extra
pozdrawiam

Wiola
Zawiozłam młodą do szkoły i pojechałam do B ....miałam kupić tylko parę spożywczych drobiazgów ,a tam dziś znowu nowe domowe kwiatki .....no i znowu się skusilam na 4 szt 2 paprotki i jeszcze jakieś 2 inne ,co oczywiście nazwy już nie pamiętam ..... i tak to jest z moją silną wolą
Miłego dnia
Magleska 09:46, 30 sty 2019

Muszelka napisał(a)
Wiesz, jakiś czas temu miałam piękny sen...
Śniło mi się, że rano po przebudzeniu wyjrzałam przez okno, a tam gdzieś w oddali unosiła się mgła odsłaniając na horyzoncie góry! Szybko zawołałam Pana Muszelka, żeby zobaczył, to co ja. I zobaczył! Jak my się cieszyliśmy!!!

Jeden przez drugiego mówiliśmy do siebie, że tyle lat widzieliśmy w oddali tylko las i jezioro, a przy dobrej widoczności widać także góry

Potem się obudziłam. Wyjrzałam przez okno. I brutalnie zeszłam na ziemię Opowiedziałam ten sen Panu Muszelkowi. Do dziś bardzo dokładnie go pamiętam.

Niemniej Pan Muszelek często mówi: Zobaczysz, kiedyś wytnę te wszystkie drzewa, cały las wytnę dla Ciebie i będziesz widzieć góry
To jest wyznanie miłości, co nie?

Piękny sen ,a wyznanie męża ....super ,to prawdziwa miłość

Jak widzę te drzewa u siebie ,to czasem zastanawiam się ,czy potrafią jeszcze większe urosnąć i zasłonić mi ten cudowny widok ....oby nie .....
Magleska 09:48, 30 sty 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
A jeszcze chciałam Ci powiedzieć , ze moja mama miała monsterę jak byłam mała, i ona rośnie ogrooooomna, liście mogą robić za oparasol:0
Potrzebuje podpory solidnej bo to pnącze jest tylko takie gigantycznych rozmiarów

Mówisz ? .....hmmm to nie wiem ,czy chcę takiego potwora
Na razie i tak miejscówek na duże kwiatki brak ,więc jeszcze zastanawiam się nad zakupem ...
Za to kolejne 4 doniczkowe zakupiłam te się zmieszczą
Magleska 09:49, 30 sty 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Madziula Wiosna być może będzie wcześniej niż myślimy bo przedwiośnie dziś do nas dotarło

Byłam ,widziałam super .....
U mnie dziś słoneczko w końcu wyszło ,wyjdę do ogrodu szukać wiosny ,jak kawę wypiję
Buziak
Magleska 09:51, 30 sty 2019

mikina34 napisał(a)

Wstawię zaraz u siebie moje "dzieci" - znajomi się śmieją, że "na starość" nam odbiło
Ja swoje 4 litery dogrzewam jedynie w weekendy na działce, tama mamy taki mały piecyk, w tygodniu w blokach mogę co najwyżej usiąść na kaloryferze

Ale, ale, jakie piękne zdjęcia Pani robi psze pani za taki widok z okna dałabym się pokroić...

Dziękuję za komplementy
Byłam u Ciebie i widziałam te słodkie mordaski , wymiziaj od ciotki forumowej
Moje dzieciaki też się śmieją ,że psica to jak mój 3 dzieciak
Magleska 09:55, 30 sty 2019

beata_m napisał(a)

Coś tego typu Madziu tylko ja nie z donicą tylko z takim blacikiem meblowym
po prostu chyba będzie prostsza w wykonaniu ... tylko nie wiem czy bezpieczna .... bo łatwiej o zrzucenie doniczki Madziu każda co pokazałaś świetna ... więc myślę, że każda na którą się zdecydujesz będzie wyglądać naprawdę dobrze!
Moja obietnica na ten rok powinna brzmieć ... więcej zielonego inside

To tez fajne ....a jeszcze jak samemu zrobione ,to dopiero będzie cieszyć
Dziś skusilam się na kolejne 4 kwiatuchy domowe słaba ta moja silna wola