Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 11:05, 29 sty 2019

ElzbietaFranka napisał(a)
Madzia najwazniejsze, ze ci sie podoba przyszla. Mam dwie i zyje z nimi bardzo dobrze. Zawsze trzymam za kobieta mimo, ze to moi synowie.
Jedna ogrodniczka, ale jasie znam lepiej. Druga skrzypaczka bardzo urodziwa.

Madzia to moze nastapic szybciej niz myslisz. Moi znali sie 11 lat i widzisz rachu ciachu i juz po slubie. Teraz czekam.

Nie ma ogrodnictwa wiec piszem o czym sie da.

Pozdrawiam

moja przyszła jeszcze młodziutka ,dopiero w tym roku skończy 18 -syn 5 lat starszy od niej ....jeszcze nie wiadomo jak to będzie ,dopiero pół roku są razem ...
ale chciałabym ,żeby już ta została ....mam nadzieję

ElzbietaFranka napisał(a)
Madzia znowu cos przerabiasz przeciez masz tak ladnie te kamiorki piekne.

Madziu wpisuje sie drugi raz chcialam sie dowiedziec z Twojego watku co sie dzieje u ciebie za nim cos napiszę wiecej przy okazji zobaczyc zimowy ogrod.

A tu masz smutek. Moja tez miala 65 lat. Wiek najlepszy dzieci odchowane wnukow przybywa a tu trzeba zejsc. Oj trzeba sie pogodzic z wyrokiem Boskim na to nie mamy wplywu. Nie zamartwiaj sie, ale pamietaj.

Caluje mocno

Elu ....jeszcze cięzko mi się pogodzić z tym ,że nie mam już Mamy .....
wiem ,że juz Jej lepiej ,nie cierpi .....ale tak jak napisałaś najlepszy wiek ,a trzeba odejść .....

przeżyłaś też taki smutek ,wię wiesz jak jest ciężko

staram się wracać do normalności ,ale cięzko ..... nawet moja córcia mówi ,że jestem chodzącą depresją .........po prostu brak mi tej mojej kochanej Mamy ,której mogłam się zwierzyć ze wszystkiego ....
staram się ,dlatego też wróciłam na forum ,bo tu jakoś mi łatwiej zacząć myśleć o życiu .....

a w ogrodzie raczej przeróbki takie kosmetyczne zamierzam porobić ,no i te nowe ścieżki dodatkowo mam w planie

buziaki Elu
moje hiacynty w kuchni już coraz bliżej kwiatu

Magleska 11:14, 29 sty 2019

beata_m napisał(a)
hej Madziu no faktycznie masz Ty kwiatuchów w domu sporo, fajne doniczki - te szarawe? Nie wyglądają jak plastik ... z czego są?
U mnie mąż ostatnio narzeka, że nie mam kwiatków w domu - oprócz paru storczyków więc pomału myślę nad tym w moim rodzinnym domy była dżungla a u mnie taka pustynia

Beatko te szare to z ik... są i to plastik ,a nie wygląda ....

ja też dopieru tej zimy dokupiłam sporo do domu ,ktorejś soboty wybrałyśmy sie z córcią właśnie do ik....i wróciłyśmy obładowane ,pozniej w B...były też fajne i znowu sie skusiłam ....jeszcze chciałabym taki jeden co ostatnio w Ler...M wypatrzyłam ,ale nie wiem ,gdzie go dać ,bo już miejsc brak
pozatym mam upatrzone piękne metalowe kwietniki ,tylko muszę na nie uzbierać i wtedy będą się lepiej prezentować te moje domowe roślinki
to jeszcze pozanudzam Cię domowymi

Magleska 11:27, 29 sty 2019

dana1s napisał(a)
Madziu dawno mnie nie było, ale zaglądam ciągle . Nie umiałam pisać...
Kochana kwiecia masz w domku mnóstwo. Taki ogród w domu, cudnie to wygląda
Zdjęcia piękne, szczególnie mnie ujęły te fotki nieba . Niesamowite!
Plany widzę ambitne, mam podobnie
Buziaki!

Danusiu ....ja też u Ciebie jestem zawsze ,a nie zawsze piszę ,bo czasem jakoś weny nie mam ,a tak tylko pięknie i pięknie ,to sama nie wiem ,czy pisać
nie przejmuj się wogóle ...czasem ciężko jest cokolwiek napisać ....

.cieszę się ,że zaglądasz i ,że podobają Ci się moje fotki ,chociaż dopiero uczę się aparatu ..

..Twoje fotki mnie zachwycają zawsze
domowych wciąż przybywa ,tylko kto o nie będzie dbał ,jak wpadnę w szał kopania
buziaki
i jeszcze mam taki nie pokazywany -dostałam od przyjaciół na urodziny

a te różyczki kończą swój żywot w wazonie
buziaki

Magleska 11:32, 29 sty 2019

Lulilaj napisał(a)
Super plany bardzo fajny pomysł ze ścieżką już nie mogę się doczekać efektu

Asiu ja też nie mogę doczekać się efektu ,ale najbardziej nie mogę doczekać się wiosny ,żeby zacząć działać w ogrodzie
na razie patrzę przez okno na ogród ....i szaro buro ...ech jeszcze tylko luty musi minąć

lecę zajrzeć co u Ciebie ,bo dawno nie byłam

Magleska 11:36, 29 sty 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

Nie powiedziałabym,że nie masz ręki do kwiatow domowych...masz bardzo dużo pięknych egzemplarzy

dzięki Wiola zobaczymy ,czy im się u mnie spodoba
jeszcze taki chcę mieć -nie wiem jak się nazywa ...ale już go ostatnio miałam w ręce ,ale odłożyłam ....
zdjęcie z internetu-ten po prawej

Wiolka5_7 11:48, 29 sty 2019

Magleska napisał(a)

dzięki Wiola zobaczymy ,czy im się u mnie spodoba
jeszcze taki chcę mieć -nie wiem jak się nazywa ...ale już go ostatnio miałam w ręce ,ale odłożyłam ....
zdjęcie z internetu-ten po prawej

To Monstera, bardzo modna ostatnio
dana1s 12:24, 29 sty 2019

Magleska napisał(a)

Danusiu ....ja też u Ciebie jestem zawsze ,a nie zawsze piszę ,bo czasem jakoś weny nie mam ,a tak tylko pięknie i pięknie ,to sama nie wiem ,czy pisać
nie przejmuj się wogóle ...czasem ciężko jest cokolwiek napisać ....

.cieszę się ,że zaglądasz i ,że podobają Ci się moje fotki ,chociaż dopiero uczę się aparatu ..

..Twoje fotki mnie zachwycają zawsze
domowych wciąż przybywa ,tylko kto o nie będzie dbał ,jak wpadnę w szał kopania
buziaki
i jeszcze mam taki nie pokazywany -dostałam od przyjaciół na urodziny

a te różyczki kończą swój żywot w wazonie
buziaki

Miło mi bardzo
Ja nie pisałam, bo wiem co czujesz ja już prawie dwa lata, a ciągle myślę i żal mnie straszny ogarnia. Moja Mama ma depresję od śmierci Taty, co mnie wcale nie dziwi, ale nie mogę sobie z Nią poradzić. Dopiero teraz dała się przekonać, że potrzebny jej specjalista...

Dom cudnie ukwiecony, ale domki mnie położyły na kolana. Piękne miasteczko

Fotki robisz świetnie, widać że już dobrze opanowałaś aparat. Super!!
Buziaki!
mikina34 14:15, 29 sty 2019

Uff Madziu, przebrnęłam przez wątek (troszkę po łebkach przyznaję bez bicia, bo w pracy jestem, ale ciii) mimo to udało mi się pozachwycać nad zmianami, podziwiać warzywnik (czaaad), posmucić się ale też i radować się razem z forumkami
Pieseła piękna (czy to Maliniak?), moje dwa grzdyle mimo, że małe są ale równie psotne
Czekamy teraz na wiosne, niech prędko przychodzi
beata_m 14:32, 29 sty 2019

Magleska napisał(a)

Beatko te szare to z ik... są i to plastik ,a nie wygląda ....

ja też dopieru tej zimy dokupiłam sporo do domu ,ktorejś soboty wybrałyśmy sie z córcią właśnie do ik....i wróciłyśmy obładowane ,pozniej w B...były też fajne i znowu sie skusiłam ....jeszcze chciałabym taki jeden co ostatnio w Ler...M wypatrzyłam ,ale nie wiem ,gdzie go dać ,bo już miejsc brak
pozatym mam upatrzone piękne metalowe kwietniki ,tylko muszę na nie uzbierać i wtedy będą się lepiej prezentować te moje domowe roślinki
to jeszcze pozanudzam Cię domowymi

pokaż jakie masz te kwietniki upatrzone, mi mąż będzie robił ... takie klasyczne co teraz mnóstwo jest po necie, takie prostopadłościany metalowe z profilu zamkniętego nawet po pracy ma pojechać po materiał
doniczki naprawdę fajne ... no tak po zdjęciach nie wpadłabym na to, że to plastik
fajnie jak jest tak zielono w domku ... u mnie jeszcze te moje małe huragany po domu biegają na stole nie mogę nic postawić, na komodzie w salonie ... wszędzie na razie ich zabawki ... moje ozdóbki nie mają póki co siły przebicia

Magleska 17:49, 29 sty 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

To Monstera, bardzo modna ostatnio

mówisz modna to będę mieć modnego kwiatka ....jeśli kupię
a tu moje... nie wiem czy modne... kaktusy ...już były wiem ,ale inna fotka
pozdrawiam wieczorowo