Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Kasia_CS 21:10, 11 kwi 2019

Madziu, współczuję... Babcia przeżyła piękny wiek! Tulę...
AnkaK 21:13, 11 kwi 2019

Przytulam Madziu. 95 lat to piękny wiek. Nasze pokolenie przy tej ilości chemii już chyba nie ma szans takich lat dożyć.
Basilikum 21:15, 11 kwi 2019

Madziu tulam mocno
AnkaK 21:15, 11 kwi 2019

Rabata z korą od razu plus 200 do uroku! Kora jest potrzebna, przynajmniej dopóki rośliny małe.
Magleska 21:32, 11 kwi 2019

Kasiu Aniu dziękuję ...nasze pokolenie pewnie nie dożyje tylu lat …

Iza dziękuję ….

AnkaK napisał(a)
Rabata z korą od razu plus 200 do uroku! Kora jest potrzebna, przynajmniej dopóki rośliny małe.

dziękuję jeszcze raz ….mi też z korą się podoba ….
oby tylko ten mój trawnik odżył po tych rewolucjach …
dziś zlany decisem….nie wiem ile odczekać ,żeby zrobić dosiewki ….ale najpierw jeszcze ziemi muszę dosypać ,bo dużo brakuje ….
Magleska 21:35, 11 kwi 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Zapraszam

Zadzwonię w Niedzielę ….nie wiem o której wyjedziemy i jak czasowo trasa przebiegnie ….ale mam nadzieje ,że uda się na szybką kawę wpaść dziękuję za zaproszenie bez ...też bym wpadła,choćby po cichu
Anitka 21:43, 11 kwi 2019

Magleska napisał(a)

Sylwuś ….wiesz jak to jest ….

smutno dziś dodatkowo bardziej

jutro czeka mnie daleka droga po pracy ...ale po drodze ciotkę z okolic Sandomierza zabieramy -będę przejeżdżać obok Ciebie ...i wracać w Niedzielę

zadzwonię w Niedzielę -jeśli czas pozwoli i będziesz ,to może na szybką kawę zajadę ?

Madziu współczuję straty babci. Ściskam mocno.

Kochana a ile ty kawek dziennie pijesz, bo jak dwie to do nas zapraszam również jak jedną to na herbatkę

Świetnie skrzynie wyglądają i kącik roboczy. A szafkę z tymi pojemnikami plastikowymi tez używam teraz w celach ogrodowych. Ma w domku w ogrodzie. Bardzo praktyczna

Ale szybko rozprawiłaś się z tymi przeróbkami. Malowanie się jeszcze szykuje. Super - maluj. Będzie super. Pamiętam, jak malowałaś skrzynki na biało rano tuż przed naszym przyjazdem do Ciebie w zeszłym roku. Jak sobie to przypomnę to bananka mam na twarzy. Ty to masz tempo

basia3012 21:45, 11 kwi 2019

Madziu, szczerze współczuję z powodu Babci.
Magleska 21:49, 11 kwi 2019

Anitko ….z chęcią i do Ciebie zajrzę ,ale nie chcę obiecywać ….bo wiesz z Mazur do Sandomierza też jest cos około 420 km i później od Ciotki do mnie 330 ...nie wiem jak czasowo nam to wyjdzie ….będę dzwonić w Niedzielę ,ok ?

dziękuję za pochwały ….chociaż jak widziałam Twój kącik ,to brakuje mi bardzo Twoich zdolności

Magleska 21:50, 11 kwi 2019

Basiu dziękuję bardzo …..