Kasiu Aniu dziękuję ...nasze pokolenie pewnie nie dożyje tylu lat …
Iza dziękuję ….
dziękuję jeszcze raz ….mi też z korą się podoba ….
oby tylko ten mój trawnik odżył po tych rewolucjach …
dziś zlany decisem….nie wiem ile odczekać ,żeby zrobić dosiewki ….ale najpierw jeszcze ziemi muszę dosypać ,bo dużo brakuje ….
Zadzwonię w Niedzielę ….nie wiem o której wyjedziemy i jak czasowo trasa przebiegnie ….ale mam nadzieje ,że uda się na szybką kawę wpaść dziękuję za zaproszenie bez ...też bym wpadła,choćby po cichu
Kochana a ile ty kawek dziennie pijesz, bo jak dwie to do nas zapraszam również jak jedną to na herbatkę
Świetnie skrzynie wyglądają i kącik roboczy. A szafkę z tymi pojemnikami plastikowymi tez używam teraz w celach ogrodowych. Ma w domku w ogrodzie. Bardzo praktyczna
Ale szybko rozprawiłaś się z tymi przeróbkami. Malowanie się jeszcze szykuje. Super - maluj. Będzie super. Pamiętam, jak malowałaś skrzynki na biało rano tuż przed naszym przyjazdem do Ciebie w zeszłym roku. Jak sobie to przypomnę to bananka mam na twarzy. Ty to masz tempo
Anitko ….z chęcią i do Ciebie zajrzę ,ale nie chcę obiecywać ….bo wiesz z Mazur do Sandomierza też jest cos około 420 km i później od Ciotki do mnie 330 ...nie wiem jak czasowo nam to wyjdzie ….będę dzwonić w Niedzielę ,ok ?
dziękuję za pochwały ….chociaż jak widziałam Twój kącik ,to brakuje mi bardzo Twoich zdolności