Superowoja też jak coś chcę porobić w ogrodzie to dom idzie w odstawkę.dzieciaki głodne z pralki się wysypuje a człowiek leci na twarzno coś za coś
I to wszystko po nocce?
dokładnie ….moje dziecię ma prawie 14 lat ,więc już z głodu nie umrze …. a nawet jak trzeba ,to i matce coś zrobi -choćby jajecznicę ,czy kanapki
Basiu byłam i bardzo poproszę o nazwę farby ….tylko jak ja mam lakierobejcą najpierw malowane ,to czy teraz mogę na to dać farbę akrylową ? ta biel ładna ,ale chyba do niczego mi nie pasuje ….mam okna kolor -dąb ….dachówka i płot grafit ...i kostka i płyty szare już i tak za dużo kolorów …..myślę ,że jasno szare tak jak bruk i płyty też będą ładne szarość u mnie dominuje …. Madziu, czy dobrze zrozumiałam ten kolor biały to jest lakierobejca? Mąż powiedział, że można na nią malować farbą akrylową. To może i można ale okaże się jak już zaczniesz malować. A na priv napisałam Ci nazwę mojej farby, może przyda się.
a to takie ostatnie szlify -wszystko tym razem wina Asi dwa kwadraty z trawnika mi wymyśliła hihi i mi się pomysł spodobał w zeszłym sezonie Ewa mi wymyśliła przedogródek i bok - i też ryłam ….a teraz przyszedł czas na rewolucje delikatne z tyłu domu ogólnie te rewolucje to zasługa dziewczyn i forum ….naogląda się człowiek i później nie może przestać ryć hihi
a to takie ostatnie szlify -wszystko tym razem wina Asi
Madziu, czy dobrze zrozumiałam ten kolor biały to jest lakierobejca? Mąż powiedział, że można na nią malować farbą akrylową. To może i można ale okaże się jak już zaczniesz malować. A na priv napisałam Ci nazwę mojej farby, może przyda się.