Madziu,ale u ciebie się dzieje...zmiany na rabatach ,na tarasie i plany na nowy areałWidoczki kwiatowe cudne i fajna ścianka,a z taka sama huśtawką my też bujamy się z miejsca na miejsce- nie mogąc jej znaleźć odpowiedniego.
Donice masz pięknie obsadzone
Teraz to u ciebie areału do obrobienia bardzo dużo. Dobrze, że zdecydowaliście się na połączenie działek i zdjęcie płotu. Ale fajnie. Zazdroszczę przestrzeni na chciejstwa. Ilości pracy do zrobienia już nie , ale dacie radę. Ja to czasami patrząc na zmiany u ciebie to myślę, że ty nadprzyrodzone siły masz. Normalnie Superogrodniczka
Po takiej pracowitej sobocie niedziela wam się należy
Zrobiliście kawał dobrej roboty:.I miejsce na następne działania Nie wierzę, że nic tam nie posadzisz
Dobrze Madzia, że zlikwidowałaś bordowy kącik... Jak ci nie leżał, nie ma co za długo nad nim dumać! Powiem ci, że nie rozumiem fenomenu pissardi. Mam jedną, ale jak to u mnie oczywiście z przypadku. Nie lubię tych jej mini listków, nie wyglądają z bliska szlachetnie. Nie to co buki, bordo buk robi robotę
Coś mi się wydaje , że ten misz masz drzewny wzdłuż ulicy też tam długo nie zagrzeje miejsca Odpoczniesz i będziesz działać na pewno
Ogródek, który do tej pory miałaś ogrodzony urządziłaś na tip top!!! Super, że roślinki są małe i można nimi manewrować. Kącik brzozowy rewelacja, szczególnie te trawki, super je posadziłaś
Nie mogę się doczekać, aż to na własne oczy zobaczę
Muszkieterki długo na tyłku nie usiedzą
Ale się narobiliście, ogród się zmienia w błyskawicznym tempie. Super będzie
Jak Ty te rośliny zabierasz z rabat, że wcale nie widać, że coś ruszałaś. Teraz grujeczniki wyszly, a czyściutko jak marzenie, no jak to robisz?